- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес стрии...
Релно почти всеки има от тези белези на успеха,въпросът ми е как гледате на тях другите какво мислят,по въпроса (жени,мъже) но най-вече вашето мнение.Интересно ми е момичетата какво ще кажат по-този въпрос.Мисля че е ясно!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
абе и аз имам на долната част на ръката(трицепс) ама те тея които са по слаби от теб завиждат и ти викат грозно е ти нека имаш 42 ръка пак нека е нацепена
Винаги ще има някой на който няма да му хареса,все нещо пълно е с философи,въпрос на мислене ако се примириш с тях и не им обръщаш внимание няма проблем другите нека говорят важно е ти какво мислиш.
Абе без стрии е по-добре. Аз имам на кръста, мойто е от растеж.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
+Първоначално написано от Chacho
Малко ме б0ли кой ще каже нещо точно пък за кръстта ми![]()
Без да се сърдите..!!
Повечето жени ги гнус от големи мускули,говоря като на кулористите,а и не само...Ако и грам мускули нема пак гола вода...за това не се насилвайте толкои не използвайте стероиди,защото http://vbox7.com/play:985f2460
![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
E не говоря да са някви горили фитнесджиите ама на ниво джейсън стейтъм за мене направо ми е перфе![]()
а който ползва химия или не е достатъчно информиран, или е много комплексиран, или е много глупав (според мен)
то може ръката му да е половин метър ама няма толкова сила колкото примерно 40 чисто направена...
Стриите са неприятно кожно явление, от което е заплашен всеки спортист, а също така и всяка една жена,не е нужно да зимаш стероиди за да се нацепиш! Почти всеки човек има от тези атрофични белези,дори приемането на съвсем безобидни добавки (протеин,креатин)... строго индивидуално си е зависи от кожата на човек някои хора не тренират пък имат от тези нацепвания...Така че мисля че стана ясно,не може някакви черти да ти попречат по-някакъв начинПървоначално написано от dagituuu
А относно клипа,вижда се колко е назобен пълен балон с гной.Това вече е гнусна работа :S
пичага,без добавки е много по-яко от колкото с некфи си протеини,креатини,анаболи.. и други подобни.Естественото е най-красиво.Не вземаш ли добавки нема стрии...![]()
Добавките нямат нищо общо със стриите. Не говори едновременно за протеини и за анаболи, защото протеините са напълно естествени, докато анаболите не са. Вероятността да ти стане нещо от добавки е равна на тази да ти стане нещо от храна, даже по-малка.
Стриите се получават при рязко сваляне, рязко качване, а хората със суха и нееластична кожа са предразположени към стрии.
Period.
Напълно съм съгласен!Първоначално написано от Myrth
А относно пичага,без добавки е много по-яко от колкото с некфи си протеини,креатини,анаболи.. и други подобни.Естественото е най-красиво.Не вземаш ли добавки нема стрии... в абсолютна грешка си.По пътя на логигата замисли се за хората неизползващи "протеини,креатини,анабо и" не занимаващи се със спорт а гърбовете им са в стрии.Няма какво да ти обяснявам и да навлизам в подробности неизвестни за теб![]()
С пачи фенерии можете да ги отстраните за две три седмици зави си от интензитета на тренировкитова е пача мас помга !!
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
Ами стриите не са хубаво нещо.И аз имам много малко на кръста от рязко отслабване ама грозно си е нема к'во да се лъжем.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Никога не са ме притеснявали.При мене не се получиха, защото освен вдигане, веднъж на седмица, правя стретчинг - тренировка, което освен мускулите предразполага и кожата за еластичност.И не смятам, че занапред ще имам.
Иначе нямам нищо против тях, както автора каза това са белези на успеха.
Аз имам стрии от растеж, но наскоро, откакто спортувам всеки ден, ми се появиха и на пръсците![]()
Мажа ги с някакви мазила, но са твърде големи, като белези са. За мене лично са противни.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
на мен ми се появиха малко над задника, след като започнах да бягам редовно на пътечката.
Че е гадно е гадно но пък какво да се прави има по-лоши нещта от тях.![]()
Аз пък не съм забелязал да имам, дано и да продължавам така.
n00bs
Аз пък много им се радвам на моитеголям кеф като си видя стриите на ръцете - надъхвам се и нямам търпение до следващата тренировка
Апък някое момиче като ми каже, че били много грозни и казвам, че пак ще си говорим като роди![]()