.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Според вас дали е готова?

Обичам приятелката си и на 14 февруари правим 6 месеца заедно... Мисля да и направя изненада(свещи, цветя, музика, бонбони...). Малко или много вече ми се прави секс с нея... Как да подходя така че да разбера дали иска или не без да я притискам? Не ми отговаряйте със: "Еми попитай я бе!" или " Вие не говорите ли?"...

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Не ми стана много ясно.. Кога искаш да разбереш? Преди 14 или на 14?

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Започни да я целуваш, да я пипаш на места на които и харесва. Ако те спре не е готова,ако не те си цар

Град
    Sофiiя City xD
    ^+

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Еми почни да я опипваш и ако се съпротивлява я напий повечко и ръгай чушката в боба.

По добре пробвай Първо с романтичната вечеря ... Подхвърли темата ... Ако не иска я понапий малко ... ако тогава не иска ... Ами фърли се от някой мост
    Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ах тази датааа 14 .. и на мен ми напомня за някой ..

Иначе .. те ти го казаха добре си го измислил с вечерята и всичко останало .. остават целувките, докосванията .. ии да очакваш нейната реакция!

Това е прекрасно,самата дата ии всичко,мисля че ще вии е най-подходящото време на 14,а според мен от самата дата иии колко идеална е тя -тя сама ще ти покаже колко много го иска

П.П(не знам на колко години сте ,може би давам възможно най-неподходящия съвет )

Е аз съм на 19 тя е на 18 Надявам се да го иска Ако не ще чакам няма как Мерси за отговорите!

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Започни да я целуваш, да я пипаш на места на които и харесва. Ако те спре не е готова,ако не те си цар
    +1
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от Hawkk
    Е аз съм на 19 тя е на 18 Надявам се да го иска Ако не ще чакам няма как Мерси за отговорите!
    Ами като ви гледам годините е доста вероятно да е готова .. направи това дето ти казаха .. по добър съвет няма да ти дадът ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За 6 месеца наистина ли не сте говорили за това?

А сега по същество. Ние няма как да знаем готова ли е тя за секс или не е. Освен директното питане, някои интимни действия също могат да ти подскажат какво да правиш и дали. На първо място моят съвет е да не се пренавиваш, че на 14-ти трябва непременно да правите секс, защото ако не се получи, ще си много разочарован. Да не говорим, че рядко за момичето това е най-великото изживяване чисто физически и празникът може да се провали от болка, дискомфорт, кръв и прочие.

Лично аз бих опитала секс няколко дни преди това, а не на самата дата.
    Вечерята, свещите и музиката са банални неща. Да не говорим, че ако си препил и преял рядко ти се прави секс. Не искаш този съвет, но аз ти го давам - питай я дали желае. По-добро от това няма.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Точно Така нещата ще си тръгнат естествено.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

намекни че ще има незабравима изненада и така ..
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

Град
    Стара Загора
    мисля че цветята и свещите ще я разнежат ..
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си