- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас дали е готова?
Обичам приятелката си и на 14 февруари правим 6 месеца заедно... Мисля да и направя изненада(свещи, цветя, музика, бонбони...). Малко или много вече ми се прави секс с нея... Как да подходя така че да разбера дали иска или не без да я притискам? Не ми отговаряйте със: "Еми попитай я бе!" или " Вие не говорите ли?"...
Не ми стана много ясно.. Кога искаш да разбереш? Преди 14 или на 14?
На 14.
Започни да я целуваш, да я пипаш на места на които и харесва. Ако те спре не е готова,ако не те си цар![]()
Еми почни да я опипваш и ако се съпротивлява я напий повечко и ръгай чушката в боба.
По добре пробвай Първо с романтичната вечеря ... Подхвърли темата ... Ако не иска я понапий малко ... ако тогава не иска ... Ами фърли се от някой мост![]()
![]()
![]()
![]()
Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!
Ах тази датааа 14 .. и на мен ми напомня за някой ..![]()
Иначе .. те ти го казаха добре си го измислил с вечерята и всичко останало .. остават целувките, докосванията .. ии да очакваш нейната реакция!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Това е прекрасно,самата дата ии всичко,мисля че ще вии е най-подходящото време на 14,а според мен от самата дата иии колко идеална е тя -тя сама ще ти покаже колко много го иска![]()
П.П(не знам на колко години сте ,може би давам възможно най-неподходящия съвет)
Е аз съм на 19 тя е на 18Надявам се да го иска
Ако не ще чакам няма как
Мерси за отговорите!
+1Първоначално написано от AlokiNn
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
За 6 месеца наистина ли не сте говорили за това?
А сега по същество. Ние няма как да знаем готова ли е тя за секс или не е. Освен директното питане, някои интимни действия също могат да ти подскажат какво да правиш и дали. На първо място моят съвет е да не се пренавиваш, че на 14-ти трябва непременно да правите секс, защото ако не се получи, ще си много разочарован. Да не говорим, че рядко за момичето това е най-великото изживяване чисто физически и празникът може да се провали от болка, дискомфорт, кръв и прочие.
Лично аз бих опитала секс няколко дни преди това, а не на самата дата.
Вечерята, свещите и музиката са банални неща. Да не говорим, че ако си препил и преял рядко ти се прави секс. Не искаш този съвет, но аз ти го давам - питай я дали желае. По-добро от това няма.
Първоначално написано от AlokiNn
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ТочноПървоначално написано от AlokiNn
Така нещата ще си тръгнат естествено.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
намекни че ще има незабравима изненада и така ..![]()
... Не е война..
но любов ли е питам
мисля че цветята и свещите ще я разнежат ..![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance