Моя съвет към теб е, ако наистина много го харесваш и искаш да си с него, да не спиш с него. Не тичай след него, само ще се възгордее..
Прави се малко на интересна, бъди трудна, ако си знаеш цената и ако той има представа що за стока си, ще се замисли и ще почне той да тича след теб. Зависи в кви отношения сте и той какъв човек е де. Аз съм в почти същата ситуация. Само че направих грешката да престъпя към действие и сега ми е гадно. Бях така тъпа да си помисля, че като се опознаем и от време на време правим секс, той СЛЕД ВРЕМЕ ще поиска да е с мен, не само за единия секс. Сега мисля да му покажа, че не е само той и не съм му в кърпа вързана, което ми е трудно и се чувствам кофти, но... шанс, аз съм си виновна. Той си ми каза, не иска връзка и т.н, за това не го упреквам за моите решения.
Според мен не трябва да правиш моята грешка. Помисли си какво искаш, ако искаш приятелски отношения и секс чат пат с него, няма лошо. Ама ако се привързваш бързо, секса само ще усложни нещата и след време ще ти е много по-трудно.
Успех.