.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Объркан

Фен
    Град
    Пловдив

Объркан

Здравейте.Трудно ми е да формулирам темата затова ще почна направо.От доста време се опитвам да завържа "сериозна" връзка,но уви така и не се получава,като получавам винаги отговорът -не ми трябва сериозна връзка ся ни е времето,немога да се задържа с 1 .А аз немога да разбера в мен ли е проблема или толкова много са ми омръзнали кратките флиртове и насладите за по 1 вечер.Всичко това ми е станало сиво и еднакво,а не съм на 30-да кажете ,незнам какво да правя объркан съм искам сериозна връзка,момиче на което мога да разчитам,но така и не намирам подходящото-момичета много,но някакси спрях да проявявам интерес към кратките флиртове и свалки (*,) И седя,чета форума и си се чудя на акъла само аз ли съм балъка,които иска да има само 1-но истинска

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Просто си порастнал и аз съм така.Не исках сериозни връзки, но я маерих и сега няма да го пусна това момче никога./ да не казвам голяма дума пак, но . . / И твоето момиче ще се появи

Супер фен Аватара на nymphadora
    тц тц тц,лоша работа

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Просто си порастнал и аз съм така.Не исках сериозни връзки, но я маерих и сега няма да го пусна това момче никога./ да не казвам голяма дума пак, но . . / И твоето момиче ще се появи
    Devil това да си порастнал понякога е в доста голям минус.Вместо аз да съм "курвара" да не ебе дето се вика,да ги сменям през ден(не че немога) аз глупака търся сериозна връзка-незнам ядосъм съм на себе си,яд ме е

Човек, не се притеснявай.Просто това ти се иска.Никога не можеш да знаеш какво ще стане.Утре пък може да ти върже с близначки!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    ПорасТнал, така ли?
    Не се научихте да пишете грамотно, ей...

---------------------

Спокойно, за всеки влак си има пътници.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Само не мога да разбера.. защо се изкарваш себе си глупак, че искаш сериозна връзка, а не просто една празна забивка?! Аз мисля, че е точно обратното така, че само можеш да се радваш, че си както казаха вече пораснал И спокойно, момичето ще дойде в най-неочаквания момент, когато ще е най-необходима Успех!
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не е проблема ,че ти си пораснал ,а че хората около теб още не са Според мен не трябва да се отказваш ,защото ти търсиш стойностно в една връзка не просто плътските удоволствия
    Не си глупак ,а точно обратното.Ти си разбрал кое е наистина важното и го търсиш.Не трябва да се отказваш ,а да продължиш и да не спираш търсенето си Резултатът рано или късно ще е на лице.

П.П. Знам как ти звучи израза "рано или късно" ,защото когато са ми го казвали аз го исках сега на момента ,но за щастие "късното" не беше толкова дълго време С малко постоянство в търсенето и търпение ще успееш Успех

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не е проблема ,че ти си пораснал ,а че хората около теб още не са Според мен не трябва да се отказваш ,защото ти търсиш стойностно в една връзка не просто плътските удоволствия
    Не си глупак ,а точно обратното.Ти си разбрал кое е наистина важното и го търсиш.Не трябва да се отказваш ,а да продължиш и да не спираш търсенето си Резултатът рано или късно ще е на лице.

П.П. Знам как ти звучи израза "рано или късно" ,защото когато са ми го казвали аз го исках сега на момента ,но за щастие "късното" не беше толкова дълго време С малко постоянство в търсенето и търпение ще успееш Успех
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Нидей бърза е мен .... всяко нещо с времето си !
    Няма значение каква е истината, важно е какво говорят хората ! ...

Супер фен
    Не си балък братле, а си от малкото свестсни хора.. Сигурно си доста по-голям от мен, но и аз искам това. Никога не съм търсел просто "насладата" за една вечер или нещо такова оО И аз си търся сериозно момиче ама няма и няма. К'во да правим, чакаме докато не се появи.. Успех

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и аз съм така,но за жалост пове4ето не искат сериозна връзка.Ще срещнеп 4овека с когото си пасвате и искате едно и също

Защо и аз съм на мнението че само аз пораствам а част от първите ми "приятели" са пълни кретени ... ох

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Поздравявам те ... Много малко момчета стигат до етапа в който си ти без някой да ги подтиква ... Надявам се,че нещата при теб ще потръгнат п-добре отколкото ти сам предполагаш ... Успехи от мен
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Евалата пич ти си от моята партия. НЕ на кифлите и ДА на сериозните връзки. И наистина съм сериозен. Само че аз не си търся, просто защото мисля, че ако срещна подходящата то ще е случайно. Успех!

Ще дойде и твоята любов ! Тогава ,когато най-малко очакваш.Само не трябва да се отчайваш.Имай търпение.Успех

Re: Объркан

Цитирай Първоначално написано от Nofacenoname
    И седя,чета форума и си се чудя на акъла само аз ли съм балъка,които иска да има само 1-но истинска
    Не си единствен и аз това искам
    Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)

Фен
    Град
    Пловдив
    Хората преди мен са прави винаги идва когато най-малко очакваш

Ами може просто след като си избереш някое момиче и мислиш,че е подходяща,трябва постепенно да караш нещата и туко виж както не иска сериозна връзка,се привързва към теб и всичко си протича нормално. Имам чувството,че просто плашиш момичетата,като им казваш от самото начало,че искаш от тях сериозна връзка. Момиче за сериозна връзка се печели с много по-прикрити и деликатни методи. Искреноста в случая е абсолютно грешен подход. Успех

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    контрол над инстинктите
    GTA Stunting

клиширано звучи,но наистина се появява,когато най-малко очакваш,а когато търсиш вманиачено-без резултат.Явно е някакъв закон на природата
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Ми има такива моменти в живота,когато искаш едно,а не го получаваш!Понякога пристигат,когато най-малко ги 0чакваш =) . Бъди търпелив! Успех с намирането на п0дходящата :P

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tedytyy
    Ами може просто след като си избереш някое момиче и мислиш,че е подходяща,трябва постепенно да караш нещата и туко виж както не иска сериозна връзка,се привързва към теб и всичко си протича нормално. Имам чувството,че просто плашиш момичетата,като им казваш от самото начало,че искаш от тях сериозна връзка. Момиче за сериозна връзка се печели с много по-прикрити и деликатни методи. Искреноста в случая е абсолютно грешен подход. Успех
    Тук си права.Благодаря за съвета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си