- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан
Здравейте.Трудно ми е да формулирам темата затова ще почна направо.От доста време се опитвам да завържа "сериозна" връзка,но уви така и не се получава,като получавам винаги отговорът -не ми трябва сериозна връзка ся ни е времето,немога да се задържа с 1![]()
.А аз немога да разбера в мен ли е проблема или толкова много са ми омръзнали кратките флиртове и насладите за по 1 вечер.Всичко това ми е станало сиво и еднакво,а не съм на 30-да кажете
,незнам какво да правя объркан съм искам сериозна връзка,момиче на което мога да разчитам,но така и не намирам подходящото-момичета много,но някакси спрях да проявявам интерес към кратките флиртове и свалки (*,)
И седя,чета форума и си се чудя на акъла само аз ли съм балъка,които иска да има само 1-но истинска
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто си порастнали аз съм така.Не исках сериозни връзки, но я маерих и сега няма да го пусна това момче никога./ да не казвам голяма дума пак, но . . /
И твоето момиче ще се появи
![]()
Devil това да си порастнал понякога е в доста голям минус.Вместо аз да съм "курвара" да не ебе дето се вика,да ги сменям през ден(не че немога) аз глупака търся сериозна връзка-незнам ядосъм съм на себе си,яд ме еПървоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек, не се притеснявай.Просто това ти се иска.Никога не можеш да знаеш какво ще стане.Утре пък може да ти върже с близначки!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ПорасТнал, така ли?Първоначално написано от DevilWish
![]()
Не се научихте да пишете грамотно, ей...
---------------------
Спокойно, за всеки влак си има пътници.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Само не мога да разбера.. защо се изкарваш себе си глупак, че искаш сериозна връзка, а не просто една празна забивка?!Аз мисля, че е точно обратното
така, че само можеш да се радваш, че си както казаха вече пораснал
И спокойно, момичето ще дойде в най-неочаквания момент, когато ще е най-необходима
Успех!
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Не е проблема ,че ти си пораснал ,а че хората около теб още не саСпоред мен не трябва да се отказваш ,защото ти търсиш стойностно в една връзка не просто плътските удоволствия
![]()
Не си глупак ,а точно обратното.Ти си разбрал кое е наистина важното и го търсиш.Не трябва да се отказваш ,а да продължиш и да не спираш търсенето сиРезултатът рано или късно ще е на лице.
П.П. Знам как ти звучи израза "рано или късно" ,защото когато са ми го казвали аз го исках сега на момента ,но за щастие "късното" не беше толкова дълго времеС малко постоянство в търсенето и търпение ще успееш
Успех
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нидей бърза е мен .... всяко нещо с времето си !![]()
Няма значение каква е истината, важно е какво говорят хората ! ...
Не си балък братле, а си от малкото свестсни хора.. Сигурно си доста по-голям от мен, но и аз искам това. Никога не съм търсел просто "насладата" за една вечер или нещо такова оО И аз си търся сериозно момиче ама няма и няма. К'во да правим, чакаме докато не се появи.. Успех![]()
и аз съм така,но за жалост пове4ето не искат сериозна връзка.Ще срещнеп 4овека с когото си пасвате и искате едно и също![]()
Защо и аз съм на мнението че само аз пораствам а част от първите ми "приятели" са пълни кретени ... ох
Евалата пич ти си от моята партия. НЕ на кифлите и ДА на сериозните връзки. И наистина съм сериозен. Само че аз не си търся, просто защото мисля, че ако срещна подходящата то ще е случайно. Успех!![]()
Ще дойде и твоята любов ! Тогава ,когато най-малко очакваш.Само не трябва да се отчайваш.Имай търпение.Успех
Не си единствен и аз това искамПървоначално написано от Nofacenoname
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
Хората преди мен са прави винаги идва когато най-малко очакваш![]()
Ами може просто след като си избереш някое момиче и мислиш,че е подходяща,трябва постепенно да караш нещата и туко виж както не иска сериозна връзка,се привързва към теб и всичко си протича нормално. Имам чувството,че просто плашиш момичетата,като им казваш от самото начало,че искаш от тях сериозна връзка. Момиче за сериозна връзка се печели с много по-прикрити и деликатни методи. Искреноста в случая е абсолютно грешен подход. Успех![]()
клиширано звучи,но наистина се появява,когато най-малко очакваш,а когато търсиш вманиачено-без резултат.Явно е някакъв закон на природата![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ми има такива моменти в живота,когато искаш едно,а не го получаваш!Понякога пристигат,когато най-малко ги 0чакваш =) . Бъди търпелив!Успех с намирането на п0дходящата :P
Тук си права.Благодаря за съветаПървоначално написано от tedytyy
![]()
![]()