- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Оппа...ся се хванах на тясно...
Амии...харесвам едно момче и до колкото ми е казвал и той мен...Но...и двамата сме срамежливи...![]()
fasfsaf
секса е решението,майна![]()
![]()
искам да кажа че всеки го е срам да прдложи на другия да станем гаджета![]()
![]()
![]()
![]()
fasfsaf
Добре ве майна!Ами като сте тооолкова срамежливи, няма да стане.Все един от двамата трябва да направи първата крачка.Кураж!!!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
така е,особено в 6ти клас е най-сладъкПървоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
ееех,добрите стари времена![]()
Действай, направи ти първата крачка.
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Ква първа крачка,кви пет лева?!В леглото се започват взаимоотношения..тя ш му вратне една,той ш и го вкараа...ох какъв романсссПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Защо някой трябва да каже "Искаш ли да станем гаджета" ?
Щом и той те харесва направо може да го целунеш =]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Понякога се учудвам, как не ви омръзна да пишете тъпизми.Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Срам ме е да почна аз...
Пък и думата е КУРаж![]()
![]()
fasfsaf
Ти на мене ли бе?!Първоначално написано от Shely
![]()
Мойта простотия край няма,сеш се
![]()
Наистина незнам какво точно ти е притеснението..Имам предвид като знаеш,че той те харесва,ти го харесваш .. или съм кьорава,или наистина тука няя проблем.В крайна сметки като сте срамежливи накрая знаеш ли какво ще стане??Ще се забравите .. защото любовта угасва.. Така че действай сега или никога
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ами излезте на едно кафе.Говорете си и му кажи.Така спонтанно, между другото.Ако не успееш с думи, го целуни.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
направо му се хвърляш на врата за целувка .. приказките са излишни![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Казваш му:Виж ся...името му там..знам,че имаш чувства към мен,знаеш,че аз имам към теб...и мисля,че не трябва срамът ,който изпитваме да е пречка за тоова,което може да се получи между нас...айде сериозна съм..пробвай с тва.Първоначално написано от diditkaa
![]()
утре отиваш при него и му казваш,че искаш да тръгнете
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от diditkaa
Това е другата тема на авторката в която взнаимоотношенията им са описани точно и ясно![]()
![]()
![]()
П.П. Сериозно да ти кажа скайпът само вреди в такива ситуации,защото не можеш да опознаеш наистина човека.Не вярвам да сте толкова срамежливи ,че да не можете да проведете един разговор ,така че излезте , поговорете и където течението ви отведе![]()
--------------------------------------------------------
Напиши му го на листче![]()
![]()
:P
Няма значение каква е истината, важно е какво говорят хората ! ...
И аз искам такива вазимоотношения с кът ми опен да изграждам
то се види че тя е вярла и кипяла.