- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Разширен стомах
Хора искам да попитам преди бях едар доста и свалих доста но ми остана спомен разширен стомах понеже ям барзо на големи хапки.
Сега като почнах да търся по фороми на сякаде пише да ям по малко и по често давало ефект.Въпроса ми е ако ми се пребере стомаха трявали да продалжавам да яма по 5-6 пати на ден или мо си мина към нормалния режим и дали пак ще ми се подува стомаха.Помогнете ПЛС
Като ти се свие стомахът може да минеш към нормален режим постепенно.Но нормален режим означава не да се тъпчеш ми да ядеш докато се нахраниш..... не повече.![]()
![]()
Както знаеш стомаха е един от "най-несъвършенните" органи в тялото ни. Получаваме усещане за ситост едва 15-20 минути след като стомаха се е напълнил. Не се връщай към старите си навици, защото той отново ще "порасне". Единственото решение е умереното количество храна! Споделям личен опит!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Пичаги също ме притеснява, че не ходя редовно до тоалетната ходя през 2 до 3 дена и храната остава вътре и това допринася за ужасния вид тва проблем ли е или е от стомаха просто защото сабира много :d
Повече мляко и по-малко суха храна..
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Прясното мляко е отрова за дебелото черво.Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
По тая логика аз всеки ден пия отрова в голямо количество...Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
амк933
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre