Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
Щом още имало "искра" в него.. говори с него, обясни му всичко, което мислиш и чувстваш. И освен да поговориш, му и покажи, че държиш на него. Направи последен опит, а след това наистина ще трябва да се примириш.
Не съм съгласен само с това ,че трябва да направи последен опит.
От написаното от нея ми стана ясно ,че тя наистина цени човека и го обича.Според мен рядко може да изпитаме тези чувства и определено когато намерим човек с който се чувстваме по този начин трябва да направим всичко по силите си ,за да го запазим
Направи няколко "последни" опита И бъди сигурна ,че когато говориш с него излееш всичките си чувства и мисли и всичко което те мъчи ,за да може после да не съжаляваш за нещо ,което си можела да му кажеш
Ако наистина има още изкра , дори и малка , у него ако излееш душата си пред него и говориш само това което чувстваш , без да изричаш нещо напразно ,само в опита си да го задържиш,ще разпалиш отново тази изкра (независимо колко е голяма).Сега въпросът е -Има ли я още изкрата?

П.П.Ако недай си боже нещата не се получат ,което се надявам да не стане ,чак тогава ще мислиш как да го преживееш.Сега се фокусирай над това как да си го върнеш