- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъртво ли е кавалерството?
Само защото твоето мнение не съвпада с моето не значи, че мнението ти е правилно.Първоначално написано от BlueFace
Не съм съгласен.Просто трябва да се търси по добреПървоначално написано от ShawnMac
.Винаги се крие един кавалер зад идиота който те кани на по кафенце(разбира се у тях)
Не е мъртво и приятеля ми е КАВАЛЕР от класа![]()
:P
Ами честито, тогава!Дай Боже, някой ден и моята приятелка да каже същото.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Аз познавам един единствен такъв!! Другите са..без коментар...![]()
Ем честно казано забелязвам, че повечето момчета се влияят много от другите и се старят да го карат 'по мъжки' като се държат даже грубо понякога.. Малко се тези, на които не им пука кво ще кажат другите от компанията му ако примерно даде път или отвори вратата на някое момичеВъпреки това на мен това ми прави добро впечатление и много се радвам на такива жестове
![]()
Някой май каза, че кавалерството е било модел за поведение в миналото. Съгласен съм. В днешно време обаче не е. За да си кавалер в днешно време трябва да ти идва от вътре, да си такъв по душа и да не се влияеш от тези, които го смятат за глупост и/или не го оценяват.
Към fc - да си кавалер спрямо заслужилите - това ми звучи като малко като сделка, нещо от рода на 'съседа Пешо ми оправи колата, затова ще му дам чувал картофи'. Нещо не ми се връзва в представите за кавалерство.
REGGAE BOOM <3
Мхм.Мъртво е.
Лигнята царува в момента.
Не случайно съм сложила 'мода' в кавичкиПървоначално написано от izlishna
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Има ги тези кавалери и същите те са много опасни,тъй като са неестествени и ползват само заучени фрази и жестове.Искрено казано не държа едно момче да ми отваря вратата,да ми подръпва стола....Кавалерсвтото не е признак за нищо друго,освен заучени маниери...Не казвам,че е лошо,но е лъжовно ;]]
Повечето са кретени, но има и такива, който заслужават да се нарекат мъже-кавалери. Винаги малкият жест прави голямо впечатление. Веднъж в блока, в който живея, едно съвсем непознато момче ми отвори вратата на асансьора, а и беше адски сладък, след това дълго исках пак да го видя, но уви..![]()
Няма точен отговор,всичко е относително. Кавалери си има,но не може всички да са такива,за съжаление. По-вдървени винаги ще си има.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
лично мое мнение е че такива индивиди вече липсват....верно всичко си има изключение но в този случей те са много малко...просто мисля че днешните момчета просто незнаят как да се държат с едно момиче
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
не си момче, незнаеш колко съм правПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
GTA Stunting
Определено не е мъртво...просто тези които казват "не" явно не са случили и искат да обедят както себе си така и останалите,че кавалерството е мъртво...но не е![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
за мен лично кавалерството е момчето да милси на 1-во място за другия не за себе си,да цени истински човека до себе си...та по въпросаа кавалерството го има амаа е скрито нали не е на "мода" както казват сегашние...сега било на мода да еб*ш и да бягаш...![]()
![]()
![]()
а истинските момчета и мъже се скриват заради "модата"
![]()
![]()
![]()
това е тъпо подяволите
![]()
![]()
![]()
![]()
добре... не е нужно момчетата да сте кавалери, поне се дръжте нормално понеже повечето момчета които познавам или се правят на хулигани или са супер недорасли лигльовци как няма един нормален![]()
![]()
![]()
В днешно време повечето момчета незнаят значението на тази дума.
За голямо съжаление....
Адски много съм разочарована от тях.
;]
Според мен го има още.
Сило съм разочарован от реакцийте на момичетата (повечето) , отвориш и вратата, или и напрайш място в автобуса, няма да кажат мерси или нещо от сорта, а се изцепват "Ти са на кавалер ли ми се прайш? "![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Да, в България.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick