.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    fc ти си крайно ограничен мой човек.Живееш си в твой измислен свят в който си си наложил мнения за хората без дори да ги познаваш.Предразсъдъците не са хубаво нещо...
    От къде ти хрумна гениалната идея ,че всеки ,с добро възпитание и който има уважение към отделната личност ,е сдуханяк?Ти изобщо знаеш ли значението на думата която употребяваш ??
    Като "лошо " момче можеш да забършеш малките наивни ,лесни мутреси които следват модата ,но за да спечелиш сърцето на някое стойностно момиче орпеделено типажът -големи бицепси ,малко мозък,няма да бъде печелившият
    Половото разделение няма никакво значение ,когато става дума за характер и умствени характеристики.Всички сме се родили с еднакви възможности на тази земя и сме равни пред закона и Бог,така че твоите разсъждения за мен са много грешни
    Само защото твоето мнение не съвпада с моето не значи, че мнението ти е правилно.

Цитирай Първоначално написано от ShawnMac
    Dead and Gone
    Не съм съгласен.Просто трябва да се търси по добре .Винаги се крие един кавалер зад идиота който те кани на по кафенце(разбира се у тях)

Не е мъртво и приятеля ми е КАВАЛЕР от класа :P

Ами честито, тогава!Дай Боже, някой ден и моята приятелка да каже същото.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мъртво е! Кукличките барби приличащи на фолк певиците, тичащи след чичко паричко го убиха

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Аз познавам един единствен такъв!! Другите са..без коментар...

Супер фен
    Ем честно казано забелязвам, че повечето момчета се влияят много от другите и се старят да го карат 'по мъжки' като се държат даже грубо понякога.. Малко се тези, на които не им пука кво ще кажат другите от компанията му ако примерно даде път или отвори вратата на някое момиче Въпреки това на мен това ми прави добро впечатление и много се радвам на такива жестове

Някой май каза, че кавалерството е било модел за поведение в миналото. Съгласен съм. В днешно време обаче не е. За да си кавалер в днешно време трябва да ти идва от вътре, да си такъв по душа и да не се влияеш от тези, които го смятат за глупост и/или не го оценяват.
    Към fc - да си кавалер спрямо заслужилите - това ми звучи като малко като сделка, нещо от рода на 'съседа Пешо ми оправи колата, затова ще му дам чувал картофи'. Нещо не ми се връзва в представите за кавалерство.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Мхм.Мъртво е.
    Лигнята царува в момента.

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Не, не е! Простоо вече не е 'модерно', а както знаем доста, в случая, момчета/мъже се водята по 'модата'.
    И каква е модата.. не мисля, че кавалерството е мода.. това е качество от характера на един човек.. Ти за каква мода говориш? от рода на "Аи махни са е пед*л" ; "Аи мърдай да не ти е*а ма*ката! " Това ли наричаш мода Банално е вече всички да се праят на недостъпни и велики..
    Не случайно съм сложила 'мода' в кавички
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Има ги тези кавалери и същите те са много опасни,тъй като са неестествени и ползват само заучени фрази и жестове.Искрено казано не държа едно момче да ми отваря вратата,да ми подръпва стола....Кавалерсвтото не е признак за нищо друго,освен заучени маниери...Не казвам,че е лошо,но е лъжовно ;]]

Повечето са кретени, но има и такива, който заслужават да се нарекат мъже-кавалери. Винаги малкият жест прави голямо впечатление. Веднъж в блока, в който живея, едно съвсем непознато момче ми отвори вратата на асансьора, а и беше адски сладък, след това дълго исках пак да го видя, но уви..

Супер фен Аватара на sunshine955
    не чак мъртво но стават все по-малко кавалерите

Супер фен Аватара на sunshine955
    не чак мъртво но стават все по-малко са кавалерите

Град
    million miles away (:
    Няма точен отговор,всичко е относително. Кавалери си има,но не може всички да са такива,за съжаление. По-вдървени винаги ще си има.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Повече от фен
    Град
    Mars
    лично мое мнение е че такива индивиди вече липсват....верно всичко си има изключение но в този случей те са много малко...просто мисля че днешните момчета просто незнаят как да се държат с едно момиче
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    ^^ Спести ни просташките си изказвания.
    не си момче, незнаеш колко съм прав
    GTA Stunting

Определено не е мъртво...просто тези които казват "не" явно не са случили и искат да обедят както себе си така и останалите,че кавалерството е мъртво...но не е
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

за мен лично кавалерството е момчето да милси на 1-во място за другия не за себе си,да цени истински човека до себе си...та по въпросаа кавалерството го има амаа е скрито нали не е на "мода" както казват сегашние...сега било на мода да еб*ш и да бягаш... а истинските момчета и мъже се скриват заради "модата" това е тъпо подяволите

добре... не е нужно момчетата да сте кавалери, поне се дръжте нормално понеже повечето момчета които познавам или се правят на хулигани или са супер недорасли лигльовци как няма един нормален

Град
    при мама
    В днешно време повечето момчета незнаят значението на тази дума.
    За голямо съжаление....
    Адски много съм разочарована от тях.
    ;]

Според мен го има още.
    Сило съм разочарован от реакцийте на момичетата (повечето) , отвориш и вратата, или и напрайш място в автобуса, няма да кажат мерси или нещо от сорта, а се изцепват "Ти са на кавалер ли ми се прайш? "
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да, в България.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си