Значи положението ми е такова ... Ходех с едно момче да уточна .. той е наркоман .. знам какво си мислят всички като чуят това,но не е така.. много си е свестен и готин но имахме проблеми .. това че такива хора поставят наркотика на 1во място например когато му звъня да излезем се разбираме кога да се видим а той закъснява с час,час и половина .. Но това настрани проблема е в това,че една вечер той случайно се засекъл на улицата с най-добрата ми приятелка и тя го попитала за мен едно др,защото точно тогава отношенията ни не бяха добри .. той е много ревнив и не искаше да ида без него на дискотека и аз не отидох,но той през цялото време си е мислил друго и тази случайна среща между него и моята приятелка става 1 седмица след случилото се и той и казал нали защо ме отбягва и т.н и се изцепил че харесвал нея,че с мен бил избързал и тем подобни .. и от тази вечер тя също започна да има чувства към него .. ние вече не ходим,но се събираме в компания и в едно кафе ми казваше,че ме обича,че съм си неговото момиче при положение,че всичко е свършило И мойта фр го режеше заради мен щото уважението между нас е огромно .. и се радвам,че не е като другите да крие за чувствата си а точно обратното тя сама ми каза че не може да ги спре и се увеличават и каквото кажа аз това ще стане .. аз и казах че ако тръгне с него ще ми е супер гадно,но да си решава .. сега започвам отново да мисля за момчето което обичах 2 години и отрязах заради въпросния човек,но все още имам доста силни чувства към него .. днес и казах ако иска да тръгнат да го направи, а аз ще опитам да оправя отношенията си с това момче с което се занимавах 2 години .. Най-вероятно ще бъдат заедно но мисля и за нея .. не искам да страда като мен .. сега той е скаран с родителите си и живее с един негов приятел в близко село и секи ден пътуват до тук са да се събираме,а и дрогата .. после тя ще съжелява ! Признавам че ми е кофти ако стане нещо между тях да стоя отстрани и да ги гледам,ноо .. живота е такъв - един си отива,друг идва .. надявам се