Здрасти на всички Имам едно проблемче и искам да ви помоля ако можете да ми помогнете Еми значи такаа:
Наскоро в нашата компания се появи едно ново момче. С него бързо се сближихме и всички си мислеха, че се харесваме Аз наистина го харесвам ама не знам какви са неговите чувства към мен. И така... Освен мен обаче го харесва и една моя много близка приятелка. И една вечер след като тя си тръгна останахме само аз и той. Той започна да се закача с мен и на мене ми стана много весело. Отидохме малко в неговия вход, уж да поседнем и той ме целуна. Нямах нищо против, дори ми беше много приятно, но на другия ден приятелката ми научи и ми се разсърди. и плюс това разбра и цялата компания, обаче на тях той не им е приятен и започнаха да ме обсъждат и да ми опяват "как съм могла да постъпя така с приятелка" До голяма степен са прави, но това са хората от които би трябвало да получа подкрепа а вместо това ме упрекват и си пълнят устите за години напред Незнам какво да правя нито с тях, нито с приятелката ми. С това момче мислим да се отделим от тях, защото не искаме да сме с клюкари и постоянно да слушаме какво ли не за себе си. Моля ви помогнете