Наскоро скъсах с приятеля ми, защото нещата не вървяха. Когато му го казах той реагира добре и каза че няма да си разваляме приятелството или да се караме. След около 5 минути обаче при мен дойде един мой много добър приятел и ми каза, че момчето с което съм скъсала иска да бие новото момче в компанията, защото си мисли, че това е станало по негова вина. Аз казах че не е така, и че няма да го оставя да направи нищо. върнах се при другите, седнах до момчето което искаха да бият и му казах да говори с никой, защото ще го убият от бой. Той си стоеше кротко около 10 минути и тогава дойде бившия ми приятел и се заяде с него. Много ясно аз станах да го защитя, защото беше невинен. те двамата си оправиха отношенията, но на другия ден като отидох бившия ми приятел беше много озлобен и цял ден се заяждаше с мен. На мен не ми пука какво говори или прави той, но се опитва да ме скара и с останалата част от компанията, а на повечето от тях държа много и не искам да ги губя, но те много му се връзват. Някакви съвети??

Пиши описателни заглавия на темите си!
krem4et0