- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък
саc гаджето правим един месец , и се чудя какъв подарък да и взема искам нещо обикновено но да и остане за спомен айде предложете нещо че аз нещо не мога да избера ?![]()
Еми не мога да ти кажа какво ще й хареса,защото не й знам интересите..Но може някакъв парфюм,или пък някакви дрехи..
Или нещо свързано със интересите й
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ваша снимка в рамка. Винаги се харесва.
За втория месец кво ще е?![]()
Не е нужно всеки месец да се "празнува"
The blood that binds us ..till death unites us
За третия кола , четвъртия - апартамент...
оф ама разбира се .. ние знаем какво ще й хареса!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Направи й френска... ще се побърка от кеф братле![]()
![]()
Еб*ти ограничените хора,брат... ;]]]]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
вземи и някоя от сладурските фигурки
http://www.kuku-bg.com/images/items/...ture010_11.jpg
и примерно може да ви стане някаква традиция на по-малки поводи, които искате да отбележите да си подарявате такива. За да може като дойде повод като рожден ден или годишнина да имате оригинални идеи и да не сте се изчерпали
Нещо свързано с интересите й или снимка в рамка (:
Не е ли много рано за снимка в рамка![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Въпрос: Какво толкова е станало, след като сте заедно от един месец? Много ми е странно някои като го вземат едва ли не за празник като Коледа.
А пък ако е само за спомен от връзката ви, защо трябва да чакаш да направите 1 месец, че да оставиш такъв?
Аз бих избрала медальонче или гривна. Пръстен - не, защото смисълът му е по-ангажиращ.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
има мн такива теми,потърси :P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
раничко е за подаръци,земеш да я уплашиш рано-рано
Подари и нещо твое,нещо на което държиш.Поднеси и го с пиниз,измисли го оригинално.Начина,по който ше и го подариш ше е от важност,не да и го кяфнеш и да кажеш - "тваа за тебе"
Така,първия твой подарък няма да е скъп на цена,но ще е скъп за нея.Пък и теб.
Еми подари и няква сладка,плюшена играчка,аз имам 3 от моя и винаги си спя с мечето от него![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
тия плюшки,минават и заминават
Не е вярно те си ти остават завинаги ако ги пазишаз лично в нас съм пълна пазя си сичките даже и тея като бях малка
![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
друго имах предвид
Пък и плюшките са банални.Всеки втори подарява на приятелката си мъхеста играчка.
просто излезте някъде и и вземи просто едно хубаво цвете, нещо предостатъчно ... момичетата обичат цветя, едва ли твоето момиче е по различно![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Банални ама готиниПървоначално написано от x3eme
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Еми незнам може да са банални,ама на мен лично ми харесват пък и остават спомен за цял живот![]()
едно цвете, но лично мое мнение е да не е роза... не че не е красива но е ПРЕКАЛЕНО банална... мое мнение.. аз най-ценя ако някой ми набере а не да хвърли там 10 лева и да му го дадат на готово... ама предвид сезона.... купи и някакво оригинално цвете и няма нужда да е огромен букет, едно цвете е достатъчно. това ще е знак на уважение от твоя страна и начин да и покажеш че значи нещо за теб и не си забравил какъв ден е днесуспех