абсолютно!Първоначално написано от POLLINA
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
аз често си правя така цялата коса обаче като я среша малко вафличките не се забелязват много много и стои много хубаво..
Първоначално написано от lipstick
Охх..хораа...почти всеки ден съм с тази прическа-изправена и с обем в корените,направени чрез въпросните вафлички и днес съм решила да си направя нещо различно....
преди не харесвах цялата коса да бъде на вафлички,
{ както може да се разбере от този цитат } но не знам какво ми е станало и имам мерак да си я направя цялата...таа...реших да пиша в темата,за да реша най-накрая...хораа..помагаите
P.S Извинявайте,че качих тема от Януари,но предпочетох да не правя нова
![]()
![]()
![]()
ПОМОЩ...
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Ужасни са тия вафлички...![]()
“Вафличките” трябва да са само храна,а не ПРИЧЕСКА!
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=371773500368&ref=ts
ВсичкОТО кифли е с такива вафли, значи е модерно, или поне те така си мислят, въпреки че стоят отвратително.
you know my name.
NOT MY STORY.
Ако са в корените на косата за обем трябва да са супер дребни и незабележими. А това, че някои момичета нямат малки приставки и си правят обема с едри вафли, не значи че е модерноНа мен хич не ми харесва като е на цялата коса. Интересно е само ако се направи тук там по някое кичурче по дължината на косата и пак невинаги
един коментар уменПървоначално написано от POLLINA
![]()
аз винаги си правя но никога не са се виждали
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Винаги си правя в корените,иначе съм прекалено смачкана в главата.За цялата коса - рядко.Иначе дали е модерно,все ми е тая.
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
+ 1 .. съгласна съм.Първоначално написано от POLLINA
![]()
Селски пръчки ..![]()
![]()
![]()
Поли ..
![]()
определено се отказах след като прочетох коментарите ви
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Първоначално написано от HexGirl
да![]()
не е фатално ако изкочи някоя , ама е гадно ако се направи на най-горния пласт коса
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
на мен пък ми харесваПървоначално написано от POLLINA
![]()