Все още модерни ли са вафлите..
уш казаха, че НЕ, но всеки втори е с такива в корените![]()
видях и в списание Джой коси направени целите във вафли
е? :P
Просто аз
Еми спред мен малко или много са модерни вафличките..
Някои го считат за "селско",но на мен лично ми харесва много..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
на мен не ми допадат
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
...
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Еми и според са малко селски ... от сигурно повече от година не се бях правила, но днеска се направих и вафличките при мен не си личат толкова много ... просто правят косата ми много хубава и с хубав обем ... много им се кефих днеска ... косата ми стоеше точно както исках![]()
![]()
нз дали са модерни,но аз си правя много рядко-харесва ми как стават![]()
Не смятам че са модерни.А за момичетата ,които имат смао в корените,целта е съвсем друга - създаване на обем, понеже явно им липсва.А коса цялата на вафли е мн грозно за мен :P
Аз си я правя понякога цлята коса на вафли и не смятам, че е грозно. Изглежда супер пухкава и лекичка, на мен ми харесва.
ТЕ СЕ ПРАВЯТ ЗА ОБЕМ
това , че някои селски пръчки не знаят как се правят и се виждат отгоре е отделен въпрос
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
На мен не ми допада цялата коса да е направена на вафлички..само в корените ми харесва.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Мда.И аз така.Така и ходя де.Първоначално написано от slynchoo
![]()
Big or small, lies are lies!
Първоначално написано от vagarious
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
рядко .. ама мн рядко си правя вафлички в корените .. когато от едната страна е прекалено зализана косатадоста радко се случва и още не съм остановила от какво
аз си правя съвсем леки.. значи махам най горния кичур на една страна и под него правя вафличките (не задъргам повече от 4-5 секунди,за да не стават мн обемни а просто да не стои косата прилепнала за главата ).. после пускам отгоре кичура и не се забелязва,защото и на мене не ми харесват особенно
![]()
Първоначално написано от smiirnoff
Правя си вафлички в корените-за обем, но цялата коса вече е демоде, според мен, а пък и не ми харесва как стои.![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Първоначално написано от MichellePhan
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Не ми пука особено дали е модерно или не...За моята коса е единствения начин да не стои сплескана...От години си правя, но само в корените. И аз не харесвам цялата коса.
на мен не ми харесват вафличките, виж, за кроасани може да помисля..![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
вафлички по цялата коса![]()
в корените е яко, ако можеш да си ги направиш както трябва
п.п. не си правя![]()
Тъй като правят обем, резултатите са хубави, дори и да овафлиш цялата коса.
Иначе аз съм за вафла "ЧАЙКА".
Рядко се правя на вафлички... иначе ми харесва как стоят. :P
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Охх не ви кефят, защото за да се правят за обем не трябва да се виждат и аз така ги правя. . Иначе цялата коса не съм много фен. .![]()
ПП: аз съм за вафла "Борец" . .бих ви нали, не я знаете xdd .на село само такава се яде, мн радва и е 30 ст. .![]()
Според мен не са модерни вече. Много ми е грозно като видя някоя с вафлички в корените![]()