.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

изопринозин

Някой ако е на ясно с тези хапчета да сподели

Понеже тази вечер ще има едно сабиране така да се каже а пия от тези хапчета дали може да изпия една две бири?
    Прави го така че да е добре!!!

Град
    в света на приключенията ..
    За какво са тия хапчета?
    В упътването не пише ли дали е лошо да пиеш алкохол по време на приема на тия хапчета?

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Виж, листовката..
    Вафла..

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Няма проблем да пиеш 1-2 и даже 3 бири

Ако е антибиотик, по-добре недей...
    The madness that you feel will soon subside
    So in a word don't shed a tear
    I'll be here when it all gets weird

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от lovely_b
    Ако е антибиотик, по-добре недей...
    Имуностимулатор е.
    Цитирай Първоначално написано от clever
    За какво са тия хапчета?
    www.google.bg

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    ами мисля си,че не е точно имуностимулатор,да използва се като заместник на интерферон при хепатит защото в него има хепатопротекторни витамини,но като цяло си мисля,че е широкоспектърен антибиотик(разбира се от по-слабите)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Red_Hair
    ами мисля си,че не е точно имуностимулатор,да използва се като заместник на интерферон при хепатит защото в него има хепатопротекторни витамини,но като цяло си мисля,че е широкоспектърен антибиотик(разбира се от по-слабите)
    Е, използват се не само при хепатит. При лош резултат от цитонамазка преди да се пристъпи към конизация, се изписва Изопринозин за повлияване на евентуална инфекция, която би могла да е причина за лошия резултат. Ако няма промяна след проведеното лечение, тогава вече се конизира. А и показанията за предписване на Изопринозин са повлияване на потиснатия или увреден КИО и симптоматика изобщо при вирусни инфекции.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ами не съм толкова на ти с този медикамент,но от познати съм чувал,че се изписва срещу вирусен хепатит и за това го дадох като пример,но може и да си права,не мога да споря за неща които не са в конпетенцията ми :P

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Red_Hair

Що не прочетеш първо какво си написала и после да постваш бе моми4е????
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

...

Град
    Пловдив : )
    Имуностимулатор... пиех го ся Декември като бях болна.., да ти кажа преди коледния ми бал трябваше да пия .., после обърнах 3-4 текили и една бира и... още съм жива.., ;ддд ама може и да съм извадила късмет.., по-добре провери листовката.., ама до колкото мисля само антибиотиците дават реакции.., : ))
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си