.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Очи.. клепачи.. различие

Ако някой може да ми помогне моляя ви. Та ето какъв ми е проблемът: ами очите ми нещо не са както трябва от два дена. Единия клепач ми е по-клепнал и направо ме изнервя това нещо. На клепача имаш гънка, на единия имам 1 но на другия имам 2 и за това сигорно се получава така. Ако някой е имал подобен проблем да сподели, или ако знаете какво да правя моля ви. И БТВ не са ми по рождение така ако някой пита.

Супер фен Аватара на sunshine955
    недоспиване .. знам ли

Град
    Пловдив
    от преумора може.също може да е подуто..съветвам те да спреш да ползваш спирали,сенки,общо взето козметика за очи и да поизчакаш..може също докато си спала да си се хакнала някъде
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ами честно да ти кажа ,не ми звучи като конюнктивит /възпаление/, защото е само отгоре на клепача, но и според мен е по-добре да оставиш гримовете за ден-два.
    И наистина може да е от преумора.Ако стоиш много пред компютъра или телевизора също може да се получи такова нещо.

Голям фен
    И аз от известно време имам такъв проблем ... намазах с Нивеа и малко се пооправи, но наистина е ужасно ... моето май е от студа ... направо беше ми изпръхнала кожата

преумора..или не се наспиваш..уф откъде да знаем ние?

Цитирай Първоначално написано от silwinka
    преумора..или не се наспиваш..уф откъде да знаем ние?

За това се казва форум за да питаш. :X Оправи ми се.

Аз лично имах същия проблем. Оказа се, че ми се получава така от една спирала. Така, че ако ползваш козметика за очи си я провери,д а не е от нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си