.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Голям фен Аватара на Dollystar

Секс или ... ?

Та въпроса ми е ... случвало ли ви се е да предпочетете нещо друго за правене пред секс-а? Примерно с гаджето сте сами вкъщи и мислите да правите секс, но по телевизията започва любимия ви филм/предаване- секс ли ще правите или ще гледате ТВ?
    Малко се съмнявам да има такива случаи, но все пак ... разказвайте ако се сетите нещо.

Темата е сериозна ...
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Свирка?

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от NewMaster
    Свирка?
    Имах предвид неща от несексуален характер
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Аааа да бе аз съм в настроение за секс и изведнъж "въйййй щях да забравя, започва любимото ми предаване" как пък не, аз да не съм луд
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Цитирай Първоначално написано от K0rTexXx
    Аааа да бе аз съм в настроение за секс и изведнъж "въйййй щях да забравя, започва любимото ми предаване" как пък не, аз да не съм луд
    Сприиии! Почва Перла!

Цитирай Първоначално написано от NewMaster
    Сприиии! Почва Перла!
    Ем ще дам pause на секса и след като свърши сериала на очите ше изпише press any key to continue...

Но сериозно не мисля, че ако съм в стихията си някакво си предаване или филмче ще ме спре

Мега фен Аватара на Hilary_
    Доста добре звучи като идея за някой далечен ден като изобщо ми нахлуят такива мисли ..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Но сериозно не мисля, че ако съм в стихията си някакво си предаване или филмче ще ме спре
    +1

Re: Секс или ... ?

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Та въпроса ми е ... случвало ли ви се е да предпочетете нещо друго за правене пред секс-а? Примерно с гаджето сте сами вкъщи и мислите да правите секс, но по телевизията започва любимия ви филм/предаване- секс ли ще правите или ще гледате ТВ?
    Малко се съмнявам да има такива случаи, но все пак ... разказвайте ако се сетите нещо.

Темата е сериозна ...
    Много ясно ,че има много други неща ,които да се правят .Секса не върти целия свят.Аз предпочитам само да гледаме филм и да се гушкаме .Една връзка ,не се състои само в едно ебене.
    Sleda ot liubovta

Мега фен Аватара на t0d1t0
    правихме секс и посредата някъде я бутнах долу от леглото и отидох до супера да си взема за ядене.
    Не съм искал по много причини.
    докато го правим някой път си поглеждам предаванията или си припявам рекламите.
    и т.н.
    Станислава

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мда случвало се е. Ако започнем да се натискаме но забележим че сме изморени или в главата ни се въртят други мисли и няма да се получи добре просто спираме и правим нещо друго. И двамата сме на мнението че секс се прави само когато и двамата го искаме и и двамата сме на тази вълна и имаме истинско желание да си го направим хубаво и незабравимо изживяване. Ей така колкото да кажем че сме го направили не ни е по вкуса.
    А ако почна да му се натискам когато дават Симпсънс просто ще ме изгони от стаята хахахах

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    правихме секс и посредата някъде я бутнах долу от леглото и отидох до супера да си взема за ядене.
    и т.н.
    Абе с една дума, ръгаш момичето и изведнъж аджеба, когато огладнееш ставаш и отиваш да си купуваш или пък докато правете секс ти си мислиш "пфффф ся баси дали да отида на кафе или не..."

Мега фен Аватара на t0d1t0
    За кафето се уточняваме от по-рано
    Станислава

За кафето се уточняваме от по-рано
    Ееее ами вие си знаете...ама важното е, че си пълно перде и не ти пука.И ти си като мене

Град
    Paradise
    Като се подпукаме насериозно НИЩО не е в състояние да ни разсее.
    Ако сме уморени примерно или болни (и това се е случвало) просто не започваме, а само се гушим на топло и си почиваме.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Като се подпукаме насериозно НИЩО не е в състояние да ни разсее.
    Ако сме уморени примерно или болни (и това се е случвало) просто не започваме, а само се гушим на топло и си почиваме.
    +1 въпреки,че е се случвало и болни да сме и пак да правим секс ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Пловдив
    и т.н.
    +1 И аз така или се сещам за вицове и се смея..случва се,кфо да правим
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Секс или ... ?

Да, естествено. Ако и двамата сме много уморени си пускаме филм и се гушкаме... после ако ни дойде музата по някое време се почваме. Или ако не сме в настроение. Има достатъчно други неща, които правим и понякога предпочитаме.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

По време на секс.... ръгаш (с лакет) пада на земята и ти... еййй мършооо ща убия маааа... Дързост и красота щях да изпусна, заради теббб!!!
    It's too late...

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Доста добре звучи като идея за някой далечен ден като изобщо ми нахлуят такива мисли ..
    Свали си някой турски сериал да си имаш ако стане нещо със сине(едно)окия :P
    Westside rollin' all day, every day

Град
    Варна
    Няма такова нещо , което да ме откаже....от хубавия секс....еее ама има хора които предпочитат други неща пред това....например преди няколко дена...ми извъртяха такъв номер...с някакъв смотан филм....това не беше честно....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от TheX
    зозооо ще ядеш бой ми се струва ..

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    зозооо ще ядеш бой ми се струва ..
    ЕдноОкия Кой е синеоОкия ,кажи миииии !

Цитирай Първоначално написано от revolver
    ЕдноОкия Кой е синеоОкия ,кажи миииии !
    няма ПЪК .. сад да ти е ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си