- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс или ... ?
Та въпроса ми е ... случвало ли ви се е да предпочетете нещо друго за правене пред секс-а? Примерно с гаджето сте сами вкъщи и мислите да правите секс, но по телевизията започва любимия ви филм/предаване- секс ли ще правите или ще гледате ТВ?
Малко се съмнявам да има такива случаи, но все пак ... разказвайте ако се сетите нещо.
Темата е сериозна ...
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Свирка?![]()
Имах предвид неща от несексуален характерПървоначално написано от NewMaster
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Аааа да бе аз съм в настроение за секс и изведнъж "въйййй щях да забравя, започва любимото ми предаване" как пък не, аз да не съм луд![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Сприиии! Почва Перла!Първоначално написано от K0rTexXx
![]()
![]()
![]()
Ем ще дам pause на секса и след като свърши сериала на очите ше изпише press any key to continue...Първоначално написано от NewMaster
Но сериозно не мисля, че ако съм в стихията си някакво си предаване или филмче ще ме спре![]()
Доста добре звучи като идея за някой далечен ден като изобщо ми нахлуят такива мисли ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много ясно ,че има много други неща ,които да се правят .Секса не върти целия свят.Аз предпочитам само да гледаме филм и да се гушкаме .Една връзка ,не се състои само в едно ебене.Първоначално написано от Dollystar
Sleda ot liubovta
правихме секс и посредата някъде я бутнах долу от леглото и отидох до супера да си взема за ядене.
Не съм искал по много причини.
докато го правим някой път си поглеждам предаванията или си припявам рекламите.
и т.н.
Станислава
Мда случвало се е. Ако започнем да се натискаме но забележим че сме изморени или в главата ни се въртят други мисли и няма да се получи добре просто спираме и правим нещо друго. И двамата сме на мнението че секс се прави само когато и двамата го искаме и и двамата сме на тази вълна и имаме истинско желание да си го направим хубаво и незабравимо изживяване. Ей така колкото да кажем че сме го направили не ни е по вкуса.
А ако почна да му се натискам когато дават Симпсънс просто ще ме изгони от стаята хахахах![]()
Абе с една дума, ръгаш момичето и изведнъж аджеба, когато огладнееш ставаш и отиваш да си купуваш или пък докато правете секс ти си мислиш "пфффф ся баси дали да отида на кафе или не..."Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
Ееее ами вие си знаете...ама важното е, че си пълно перде и не ти пука.И ти си като менеПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Като се подпукаме насериозно НИЩО не е в състояние да ни разсее.
Ако сме уморени примерно или болни (и това се е случвало) просто не започваме, а само се гушим на топло и си почиваме.
+1 въпреки,че е се случвало и болни да сме и пак да правим секс ..Първоначално написано от Bellatrix
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
+1 И аз така или се сещам за вицове и се смея..случва се,кфо да правимПървоначално написано от t0d1t0
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Винаги си има изключение..
Да, естествено. Ако и двамата сме много уморени си пускаме филм и се гушкаме... после ако ни дойде музата по някое време се почваме. Или ако не сме в настроение. Има достатъчно други неща, които правим и понякога предпочитаме.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
По време на секс.... ръгаш (с лакет) пада на земята и ти... еййй мършооо ща убия маааа... Дързост и красота щях да изпусна, заради теббб!!!
It's too late...
Свали си някой турски сериал да си имаш ако стане нещо със сине(едно)окияПървоначално написано от Hilary_
:P
Westside rollin' all day, every day
Няма такова нещо , което да ме откаже....от хубавия секс....еее ама има хора които предпочитат други неща пред това....например преди няколко дена...ми извъртяха такъв номер...с някакъв смотан филм....това не беше честно....![]()
![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
зозооо ще ядеш бой ми се струва ..Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ЕдноОкияПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Кой е синеоОкия ,кажи миииии !
няма ПЪК ..Първоначално написано от revolver