- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изпърлени мигли и вежди
Извинявам се ако има друга тема. Понеже обичам да си цъкам огънче с дезодоранта, днеска без да искам се опърлих малко. Миглите ми са станали по твърди, не са си променили много дължаната т.е. само някои от тях, но върховете им са леко оражеви. Веждите са опърлени само малко косъмчета към носа, но почти не се забелязват. На върховете на бритона, косъмчетата пак са бели но при следващото подстригване те се махат тъй че.. Така... този цвят за миглите и леко опърлените ми мигли до живот ли ще останат или ще пораснат и за колко време горе-долу...Плийс кажете ми..
![]()
Ще пораснат..Споко..
![]()
И аз имах подобен случай и веждата ми беше "отишла",но после си порасна и сего си е нормална
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мерси, за бързия отговор!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
внимавай малко ве
ще пораснат
If I played you like a toy?
А тези оражеви връхчета ще паднат ли...![]()
миглата расте само ако падне от корена .. тези оранжеви връхчета изгорени ли си са .. какво ? ако са изгорени предполагам че ще паднат ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
Преди това ги нямаше...
Тва не е вярно миналата година (може би някъде пролетта) си ги бях срязала ( да видя дали ще порастнат) и за да увелича скоростта ги мазах седмица с бадемово масло и бяха като нови дори и по-хубави.Първоначално написано от sunshine955
Към авторката на темата ще порастнат ама бавно може би 2-3 седмици![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
ще порастнат![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
ще пораснат,даже ако искаш ги мажи с бадемово масло![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
на една приятелка не израснахаПървоначално написано от a1a2b3v
![]()
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Не е възможно да не порастнат.. все едно като се пострижеш и косата ти да не порасте, но това явно е само мое мнение.Първоначално написано от sunshine955
Ако си чувала дори на някои деца като бебета им ги режат за да станат по-гъсти
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
е ще порастнат![]()
Просто аз