- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да му кажа...
Знам,че това е поредната "тъпа" тема,но е много важно за мен...Искам да му кажа,че го харесвам,но той ще каже"боли ме фара",ако не ме харесва...как да направя така,че да го приеме без да каже,нещо,което да ме нарани? Моля ви помогнете ми! Мерси предварително!![]()
според мен първо му ПОКАЖИ,че го харесваш, за да се увериш,че и той те харесва,ако видиш същото от негова страна може тогава вече да му кажеш.![]()
![]()
O.o
Стига!Стига сте се страхували от това да бъдете отхвърлени!
Еми той май знае,ама има някакви съмнения...Първоначално написано от sladUr4U
Първоначално написано от Kukumqvka
ох поредния [ай няа казвам повече,щот и такъв случай съм имала]ами кажи му,ако тва каже,поне няма да си изненадана от отговора муПървоначално написано от dagituuu
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
еми как искаш да го приеме кат си грозна дебелана?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ами НЯМА дачин да направиш начин да не те нарани.Ако е копеле,ше си остане копеле.Ама риск печели,риск губи![]()
Брях,брях
Тоя пък пуска тема,че иска секс в тема ЛЮБОВ!Има тема СЕКС пиши в нея...пък и ти не си ме виждал...как го реши т'ва...и не аз съм грозна и дебела,щото не аз съм толкоз загурела...Първоначално написано от kidwestern
![]()
Понякога е по - добре да си замълчиш "умнико" ..Първоначално написано от kidwestern
![]()
По темата: Докато не опиташ няма да разбереш .. риска печели риск губи нали знаеш ..Пък ако те отхвърли .. преживява се ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Той каквото и да каже,ако те отреже,эа теб няма да има эначение как го е направил и пак ще имаш период на мрънкане.Вервай ми.Така че поеми риска.Чувството след това винаги е голямо.
[size=7][b][u]fosse cos
Еми не мога да рискувам...![]()
Катонеможеп да рискуваш стойси у вас имрънкай заглупости.
Основния проблем на маса хора е чеги е страх да получат "Не". Айде свалете си розовитеочила, и приемете факта, че щомполучавате "Не" значи не сте заявили достатъчно убедително позицията си. Проблема е във вас![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
такива неща се показват, не се казват. Ако му го изтърсиш...абе..тва е някак лапешка постъпка. А ако и не знаеш как да му го покажеш...почети малко..има доста полезни темички.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
И Магелан е рискувал да падне от пропаста когато е поел на пътешествиеПървоначално написано от dagituuu
Риска е ключа към всяка мечта
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Просто събери смелост и му кажи, че имаш чувства към него. Ако ти каже боли ме фара се извий най-демонстративно и си тръгни. Ако се позамисли и се усмихне... твой е![]()
![]()
ami opitai da razberesh purwo dali toi izpitwa neshto kum teb i mu pokazwai che go hareswash .. ;]
Моля ви...дайте ми съвет,много съм отчаяна,а толкова го ценя![]()
![]()
![]()
Ми кажи му бе дете![]()
ама,ако му го кажа направ,той може би ще ме отбягва...досега му го показвах по хиляди начини и той май разбра от един негов приятел,на когото споделих...и сега съм много объркана и ужасно влюбена![]()
![]()
ии затова искам съвети...
![]()
My Lighthouse Hurts For Your Problem![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Според мен достатъчно е просто да му го кажеш лично в очите , а не по скайп и подобни . Останалото не зависи от нас.
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
сближи се с него, изчакай да е сам и му го кажи възможно най секси lol
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Е не му казвай директно ... почни да му намекваш и така.Ако и той те харесва ще си покаже.
Но ако стоиш така нищо няма да стане, трябва да действаш.
![]()