здравейте... аз съм на 15 ... моят проблем е че си харесвам едно момче от страшно много време ... на нова година бяхме заедно с компания. цяла вечер само си подхвърляхме закачливи погледи и му дадох целувка по позата с оправданието за нова година да му я честитя нищо че беше едва 11 часа ... :d стана 12 часа излязохме всички на вън и тоно в 12.00 ние се целувахме и тои ми каза ела да се качим горе в другата стая аз се съгласих тои ми каза ще си лафим и аз ок нали влезнахме аз седнах на леглото обаче тои загаси лампата и на мен ми стана чудно и тои ми предложи да го направим... аз бчх тогава пияна и му казах че колкото и да съм пияна още... но всъщност бях напълно готова просто ме беше много страх... но тои си имаше и гадже и аз и заради това казах му ... добре ще го направим но какво после ще ме зарежеш и ще си отидеш при гаджето... и му стана гадно и после 2 дена без да спитам плаках защото просто за мен той само за секса ме използва а преди това ми казваше че винаги щяло да има в сърцето си място за мен... помогнете ми какво да правя защото вече не издържам искам просто да е до мен да е с мен да го имам защото наистина много го обиичам и ми е много болно...пропих се пропяуших даже вече от време на време опотребявам наркотици само и единствено заради него... моляви помогнете