- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ! Спешно е!
Значи започвам да разказвам своята така наречена ,,История''.Знам, че ще ви се стори много децко или бебешко,ще карам направо.В момента съм в чужбина,така...влюбих се в едно момче-той се влюби в мен и така накрая станахме гаджета.След няколко месеца скъсахме и си останахме само приятели.Разбира се, на мен ми беше много тъжно,но всичко вече беше минало.Бяхме приятели известно време,после излезе, че той иска пак да излизаме.Аз му казах, че щом първият път не се е получило то е ясно, че и вторият път няма да стане.Моли ми се и аз се съгласих.След три дни пак скъсахме. Сега постоянно мисля за него и не мога да го забравя,колкото и да искам!Кажете ми как да го забравя и да не мисля повече за него..Моля ви,нуждая се от съвет.Мерси предварително.
нищо
защо се държите като деца и ?
Цветиии
живея с мисълта че си някъде там
Голямото ходене е било![]()
Спри да се размекваш,като ти се моли ..
Само друг може да те накара да го забравиш. Но не ме разбирай погрешно, не говоря за компромисен вариант.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
*Facepalm*
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от denimeni
алкохола му е майката! \/
Ооо то дългата връзка стее имали че не можеш да го забравиш![]()
Тва е само овлечение.Ще минеНамери си друг :P
Добре, че не си ходила с него 3 години, да видиш тогава как се забравя.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ще ти мине![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ходихме няколко денааа .. скъсахаме! ходихме още няколко денааа .. скъсахме!! Че това вашето прилича на ходене до лафката в училищеВземете се в ръце,ако искате и двамата сериозна връзка .. А на мен обаче и се струва,че момчето те иска повече за играчка
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
тааа значи. . перфектната рецепта за забравяне на 1 момче е..
`1. излизай с повече хора навън,
`2. танцувай, спортувай нещо..
... очаквайте продължението след рекламите.. щото ми се ходи до тоалетната..![]()
I don`t care .. ;] ..
временно си се обсебила от него.. това е нормално,но ще съжаляваш след известно врме. Загърби го просто и гледай на пред.
провал след провал и си готова за още един ? WTF![]()
GTA Stunting
Първоначално написано от Kukumqvka
Първоначално написано от bebii
Всъщност първият път не беше само няколко дни-няколко месеца объркала съм се простоПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще го поправя
![]()
![]()
![]()
Както каза kombarka намери си друг,но не момче,което не харесваш.Разведрявай се като излизаш повечко и се запознай с нови хора чрез приятели.![]()
Забравила си го, после за три дни всичко се върна и пак му страдаш?
Ако наистина го харесваш и смяташ, че от бъдещите ви взаимоотношения би излязло нещо истинско, аз бих те посъветвала да се бориш за него. Накарай го да се влюби в теб отново и спечелиш ли любовта му, не пропилявай възможността си.
Мислейки обаче, че това ще бъде поредната безлична връзка, по-добре остави времето да ти помогне да го забравиш.. ще се появи някой друг, който ще си заслужава![]()
флиртувайте отновосега го потърси ти .. покажи му че имаш нужда от него
УСПЕХ
![]()