- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем,лосион или др..
Здравейте ,значи имам проблем.От честото ходене на солариум кожата на краченцата ми е станала суха и грубаМожете ли да ми препоръчате нещо за да си върна мекотата и гладкостта ??
![]()
Лосион за тяло може биИмаше един на гарниер за задържане влагата на гожата или пък пробвай с бебешко олио
![]()
с бебешкото олио ще стане щото то попива в кожата и омекотява,даже лятото като ходиш н аплаж се мажи с бебешко олио и мн по бързо се хваща тен,на мен още не ми е паднал![]()
Ами,да както казаха по-горе Олиото е мн добре,даже и аз смятам да си взема на Джонсан Бейбисъщо така и лосион за тяло,има най-различни..и готини - на Бетина Барт.. има един мн готин на Венус с шоколад
пробвай..
![]()
Моята кожа е много суха и в момента ползвам едно масло на Балеа-5 лв. Мирише много хубаво и е доста мазничко. В момента нямам проблеми със сухата кожа.![]()
вземи си някакво бебешко олио.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
чувала съм,че бебешкото олио на Джонсънс е за суха кожа и било добро![]()
даа .. особено тоя с ванилия .. струват не повече от 5 лв. .. а иначе и това олио на Джонсънс бейби и много хубаво ..Първоначално написано от perfektencom
в солариума,където ходиш,трябва да продавам специални кремове за преди и след солариум,те ще са най-ефективни.ако няма там,или си потърси по козметичните магазини,или си купи бебешко олиокато първо ексфолирай с гъба или ексфолиант и след това нанасяй каквото и да било
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
ексфолирай добре крачетата и след това с бебешко олио Джонсън Бед Тайм,мисля,че така се казваше овлажнява много добре.. или крема на Ейвън с кафява захар за крачета![]()