.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Нокти

Hybrid View

Супер фен

Нокти

Скоро ще ходя на първият си маникюр.Започвам да се грижа за ноктите.Кажете ми преди лак какво да си слагам за защита.От кои марки лакове сте най-доволни?Кажете ми някакви неща,който подхранват ли и аз не знам нокътя.Чувала съм,че е хубава 10 минути в йод или 15 минути в солена вода да се държат ноктите...Как да си направя френски маникюр??

Ползвай заздравител за нокти.Аз харесвам на Еври. Има и тема за масло на Икаров.Аз от вчера го ползвам. Заздрави нокти знам, че е хубаво да се киснат 15минути в прясно изцеден лимонов сок.
    Аз ползвам всякакви марки лакове.Разнообразни са повечето.На Перфект са горе долу трайни. На Голден Роуз някои са, някои не са.
    За улеснение при направа на френски маникю можеш да използваш лентички.Продават се в козметичните магазини и струват 50стотинки едно картонче.То стига за няколко пъти.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Ползвай заздравител за нокти.Аз харесвам на Еври. Има и тема за масло на Икаров.Аз от вчера го ползвам. Заздрави нокти знам, че е хубаво да се киснат 15минути в прясно изцеден лимонов сок.
    Аз ползвам всякакви марки лакове.Разнообразни са повечето.На Перфект са горе долу трайни. На Голден Роуз някои са, някои не са.
    За улеснение при направа на френски маникю можеш да използваш лентички.Продават се в козметичните магазини и струват 50стотинки едно картонче.То стига за няколко пъти.
    В магазина струват 5 лв...

Мега фен Аватара на vagarious
    ^ 5лв.може да е целия комплект за френски маникюр.Лентичките посмъртно не може да са толкова много.
    Иначе, преди лак, е хубаво да имаш заздравител.Аз използвам на Перфект,но имам и Импала, и маслото на Икаров.Повечето ми лакове са на Голден Роуз, но имам и едни много мънички(не се сещам за името им).Доволна съм.А за фр.маникюр, както казаха преди мен, по-лесно е с лентички, но като свикнеш - ще се справяш и без тях.Аз свикнах и става същото.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    ^ 5лв.може да е целия комплект за френски маникюр.Лентичките посмъртно не може да са толкова много.
    Иначе, преди лак, е хубаво да имаш заздравител.Аз използвам на Перфект,но имам и Импала, и маслото на Икаров.Повечето ми лакове са на Голден Роуз, но имам и едни много мънички(не се сещам за името им).Доволна съм.А за фр.маникюр, както казаха преди мен, по-лесно е с лентички, но като свикнеш - ще се справяш и без тях.Аз свикнах и става същото.
    Какво съдържа целият комплект

Ами един безцветен лак,един бял,един неопределен цвят-абе като "мръсно" бяло, който се слага последен - "защитен" и лентичките.На всяка опаковка си пише кое кога се слага.

аа къде е тая тема за зазрдавителя на икаров щото и аз го имам ама...де да знам да видя малко мнения :P

Малко по-надоло на страницата.

аха мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си