- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тоник за лице
Преди имах на нивеа..обаче според мен не върши нищо..![]()
От кой тоник сте доволни?
извинявам се ако темата се повтаря..
аа и..ейвън и орифлейм не ме устройват като марки..не ги харесвам особено![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Аз ползвам нз гарниер и съм мн доволна...заедно с крема лицето ми стара мн меко и гладко ;]
мда и аз съм така .. имаше и тоник за лице на нивеа от серията Nivea Visage Young ако не се бъркам ама мисля че на гарниер е по доброПървоначално написано от dessyy
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Гарниер Есеншълс за около 9лв.
Освежаващ за млада кожа.
На Билка е много добър според мен![]()
Просто аз
Еми аз използвам на Ейвън един и съм много доволна ... беше около 5 лева...
Аааа да питам за този на Билка ... видях, че е 3.50 ... хубаво ли мирише и добре ли почиства кожата ?
попринцип е с пъпеш и краставица но мирише страхотно и да добре почиства кожата ,аз вече няколко месеца използвам този и кожата ми е невероятна.Но аз го използвам в комбинация с измиващия им гел и сега смятам да си взема тоалетното мляко с грозде и крема им за лице!!!Първоначално написано от darka1
![]()
![]()
Няма да сажеляваш ако си го вземеш тоничето много е приятно.
Мерси много ...Първоначално написано от stelit0
аз сега ползвам един на Ейвън и съм доволна .. като свърши ще си взема този
![]()
Бях ползвала тоалетно мляко на билка, за почистването на грим..направо ми се насълзяваха очите от него.. седях в банята, плачех и си миех очите..![]()
щом има толкова доволни, може и да си го взема
А на Лореал pure zone-хубав ли е? В предишна тема..едно момиче го изкара вълшебен направо![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Аз ползвам на Clean & Clear с лимонена трева и съм доволна.
Аз ползвам на Avon ..по-точно Planet Spa с бял чай..невероятен е !!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
на мене ми се изприщи кожата от товаПървоначално написано от yozii
.. излезнаха гадни малки пъпчици
но си зависи от кожата .. явно моята не го понася добре ..
![]()
ау разубеди меПървоначално написано от sunshine955
..
това на лореал ми харесва..ама става ли за такава младежка кожа.. не ми се дават 10 лева..за нищо