- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Още нещо относно отслабването
Така и не успях да разбера защо са заключили тема, в която авторката се възмущаваше от дебелите хора?
Не, това НЕ е дискриминация. А е за тяхно добро. в Dr Teen се срещат абсурдни въпроси като "Висока съм 1,60, тежа 60кг, трябва ли да отслабна?", а отговорът е, че момичето изглежда чудесно.
Не, скъпи докторе. Момичето не изглежда чудесно, а трябва да отслабне. Няма понятие като "красив дебел". Има дебели хора с красиви черти, тоест - с потенциал да бъдат красиви, ако отслабнат и се стегнат.
Защо заключвате тема, посветена на нещо ЗДРАВОСЛОВНО като спорта? По дяволите - нека го приемем. В един средностатистически асансьор пише "ДО 200 кг", а вътре - "Максимум 4-ма души". Тоест в идеалния случай говорим за четири жени по 50 кг. Местата на задната седялка в маршрутките са четири но забелязвате ли как там седят двама или най-много трима души??
Скъпи докторе, децата затлъстяват. КАЖЕТЕ ИМ го. Не бягайте от проблема ,като заключвате теми и лъжете!
а какво да си говорим - дебелото е грозно. И след като казвате: "Така се харесвам" или "Така изглеждам страхотно", ЗАЩО постоянно се оплаквате, че искате да отслабнете?
В българското общество, поради народопсихологията, все още живее схващането, че българката трябва да е по-пухкава и пълна. Още една грозна байганьовска черта. Да се европеизираме най-сетне. Което включва и свобода на словото.
Бравоо!!!Страхотна тема, страхотно мислене.И най-вече ми харесаха последните 4 реда.И все пак ето една табличка, чрез която да разберете теглото в норма ли ви е!А не постоянно да питате-дебела ли съм , слаба ли съм?!Първоначално написано от NarcisaB
http://www.testteglo.hit.bg/
ето и още една, която мисля, че е по точна и по-добра.
http://www.specializingfoods.com/gup...p?lng=bg&pg=34
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ООбоже наистина требва да се еврпоеизираме като лондончанки примерно-демек още 200кг отгоре
що си мислиш че "Еврпоата" е много слаба
ееее бъъъркаш адски много и темата е тъпа
и не съм дебела--167,5см на 43кг
и все пак тематати е тъпа![]()
![]()
![]()
ама моля ти се ходи изнасяй морал на някой друг.. точно ти ще определяш какво е красиво и какво грозно.. ебаси сте хората, мислите се за некви супер начетени, здраво мислещи и не знам си какво............... нямам думи..
пилешки мозъци
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Дъ бест^^Първоначално написано от myl0weee
а темата е за ключе-питате що-ам нема смисъл баце![]()
Да бе, ако са жени над 175 см. и с тея 50 кг. ще приличат на живи скелети.Тоест в идеалния случай говорим за четири жени по 50 кг.![]()
Темата е адски тъпа и не си ти човека, който да учи другите какво да правят. Който иска, нека отслабва. Не е твоя работа.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Искам да попитам и ако някой от вас знае да ми каже: вреди ли нещо пушенето когато си на диета, защото съм забелязала че когато пуша ям по малко.
Идеално се връзва с тематаПървоначално написано от sladki64e
![]()
![]()
![]()
Винаги вреди.Първоначално написано от sladki64e
![]()
Темата е за затлъстяването,не за анемичките StreetFame ,има голяма разлика.От тва че са пълни,след време ще имат много проблеми със здравето.И това е защото да си дебел (много над нормалното,за мен над нормалното е да си 160 висок и да си над 70 кг.) стана нормално,и никой не се стреми да го промени.Защото момиченцата седят пред компа,и питат въпроси на който знаят отговора.В у-ще даже не ги карат да ходят спорто облечени-какво да кажем за спорта..И на всичкото отгоре с това"всеки е свободен да носи каквото си иска"по улиците вървят 80 килограмови на 160,незнам как да ги нарека даже,с мини полички.Момичето с "пилешките мозъци",недей избивай комплекси миличка.
П.С.Темата не е за ключ,защото отбелязваме нуждата от по-здравословен живот,без да обиждаме конкретни хора.
---------------------------------------------------
Да,ако не ядеш и караш цял ден на кафета и цигари,ще почнеш да припадаш.Първоначално написано от sladki64e
Ако си мислиш, че с тая тема ще мотивираш хората да отслабват, много се лъжеш...
Човек е създаден за да е егоист. Не знам кого залъгвате, като казвате, коя си ти, че да определяш хората. Та всеки отнас определя хората с всеки избор, който прави. Най-малкото аз винаги заговарям красивите момичета...
Обществото е движещата сила, която определя хората. Това, че Нарциса е изказала становището на обществото не виждам с какво е лошо.
Това, че точно днес вие сте решили да правите мили очи на останалите НЕ ви прави по-добри, защото знаем, че и вие ги отбягвате.
И за да не говоря така за пълните сякаш не са хора ще кажа. НЕ ВИ ОБВИНЯВАМ, ЧЕ СТЕ ДЕБЕЛИ. Обвинявам ви, че не правите нищо по въпроса. Всеки има право да е какъвто си поиска, но аз ако реша да съм убиец няма да се сърдя, когато ме затворят зад решетките и когато хората ме отбягват за да не ги убия нали?!
Такаче аз уважавам тези, които не се оплакват и тези които полагат усилия за нещо по-добро.
Защото идеалните мерки на човек не са просто прищявка на някого...
Няма да ви лъжа аз съм 178 и тежа 80кг и се чувствам прекрасно и във върховна форма, но понякога осъзнавам, че килограмите ми идват в повече, а представете си хора с по-голяма разлика ръст тегло от мен...
От здравословна и естетична гледна точка казвам на другаря Тийн - НЕ УСПОКОЯВАЙ МОМИЧЕТАТА, че са ДОБРЕ. ДАЙ ИМ СЪВЕТ КАК ДА СИ ПОМОГНАТ. Това не винаги значи жестоки диети... Вложете малко въображение подяволите...
Да,ама и няма да ги насърчавам,както правят всичкиПървоначално написано от StreetFame
![]()
И според мен не си ти човека,които трябва да казва кой е дебел,слаб и кой как изглежда.
Децата затлъстявали,да,затлъстява т навсякъде по СВЕТА и не ми казвай че момиче 1.60 - 60 кг е дебело и трябва да отслабва,не ми го казвай!
Дано са по-малко хората които мислят като теб,затова един не малък проблем на обществото е анорексията,булимията и т.н. Не вкарвайте в главата на хората такива приказки! Не е твоя работа ако едно момиче е 70 или 80 кг,щом така се чувства добре,то тогава повече не трябва да се говори или според теб е по-добре някакво дете на 12-13 години (1.60 - 60 кг което според теб е дебело) да спазва някви строги диети които да съсипват целия му организъм или по-лошо след всяко ядене да повръща всичко,да съсипва целия си метаболизъм и организъм? По-добре ли е.
+ това специално за мен много по-красиво е едно пухкаво девойче отколкото някакво слабо момиче което всеки момент ще се скърши.
Хора, вие сте болни. Защо трябва да отбягваш човек, който е дебел??? Пък и на доста дебели хора не им пука. Ако им пукаше нямаше да ходят с поли, прилепнали дънки и т.н.Това, че точно днес вие сте решили да правите мили очи на останалите НЕ ви прави по-добри, защото знаем, че и вие ги отбягвате.
Написах 160-повече от70.И не съм казала диети а спорт и здравословни храни.И айде другия път да четеш по-внимателно..
Ако обръщението ти е към мен,не говоря за твоето мнение,а за това на авторката!Първоначално написано от Harum_Scarum
Наполовина си ми прочел мислите.
не, не е нормално човек да е дебел. НЕ Е.
След като външният вид не е от значение, защо се гримирате? Защо си правите всевъзможни изчанчени фризури? защо пръскате луди пари за козметика и дрехи?
Да, външният вид наистина не е от значение......
Гримирате се по 4 часа на ден, а нямате време да направите коремни преси за 10 минути.
Не ме убеждавайте, че с няколко килограма отгоре сте се чувствали добре. Просто ви мързи да отслабнете. да си дебел не е по-красивото и здравословното. Да си дебел и по-мързеливото и ЛЕСНО решение.
Цитат: "Веднъж на тренировка треньорът ни посочи един дебел човек и каза: "Ето това е един човек без воля!"
Не знам какъв кръгал идиот трябва да си за да твърдиш, че да си дебел е здравословно... Stef93 обръщам се точно към теб...
Това, че някои не провеждат правилни диети и упражнения е техен проблем. Човек в такова състояни трябва да се консултира със специалист защото това е БОЛЕСТ
Или ти не си чувала за починали от инфаркт на 40 години... Да тази кръвоносна система също, като теб окуражава всички да тъпчат мазни понички. Ооо да и сърцето е много доволно, като се мъчи да достави на 40 килограмов бут достатъчно кръв за да може да изкачи стъпало. Черния дроб приветства тоновете манджа, а стомаха, който по принцип е с размерите на юмрук даааа той си е направо цар...
Затлъстяването е болест и не е нормално да залъгваме деца, че това е хубаво и няма нищо неестествено. Те сами трябва да проявят инициатива. Да отидат при лекар, диетолог или фитнес инструктор и да започнат да се поддържат вместо да ядът и гледат телевизия.
Отново ти казвам че "дебелото" за теб не е дебело и за останалите !
Абсолютно никoй или по-специално аз,НИКОГА , НИКЪДЕ не съм казвала,че външният вид не е от значение.
За здравословното хранене ви подкрепям,но ако става въпроси за някви тъпи и сериозни диети - не смятам че това е решението за момичетата на такава възраст.
сигорно авторката на темата е най-голямата свиня на форума...комплексиии...![]()
![]()
![]()
Никой никъде не ти говори за диети - или чети внимателно, или не бързай да възразяваш и коментираш!!
В първия си пост съм казала точно обратното - да яде човек, каквото си иска, ама да спортува.
Пак казвам - не е красиво да си дебел. Не е полезно да си дебел. не е нормално да си дебел. Да си дебел е избор. Да си дебел е по-лесното решение.
50 кила, 165. и сигУрно се пише. !Първоначално написано от stelit0
Първоначално написано от TomR
НЯКЪДЕ да съм казала че да си дебел е здравословно ?? + това в предишното ми мнение казах че подкрепям здравословното хранене за пълни хора но не и ДИЕТИ за 12-13 годишни деца!
И отново,мнението ми беше отнесено най-вече към това че 1.60 - 60 килограма не е дебел човек,не е !!!
Никъде също така не подкрепям да се ядат мазни понички и т.н. , никoй не подкрепям да се тъпче като свиня,чети преди да ме нападаш!
Говоря че са красиви ПУХКАВИ момичета,а не ДЕБЕЛИ !
Защо винаги поставяте под общ знаменател? ЗАЩО?? Като толкова искате да помогнете на дебелите, кажете им го лично. Никой няма да ви прочете темата и да каже: "Тея са прави. Започвам да отслабвам." или нещо от сорта. Никой не е казал, че е полезно да си дебел, но отново казвам НЕ СТЕ ВИЕ ХОРАТА, който да казват кой какво ще прави. Веднъж заключиха такава тема, пак ще стане..Първоначално написано от NarcisaB