- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рокличка...
Харесах си рокличка, обаче нямам никаква идея откъде мога да си куппя, честно казано не съм виждала такава. Не смятам, че са някоя рядкост, ама не ми е попадала. Та някой знае ли откъде мога да си купя нещо такова:
От Търново съм, желателно е да е от тук, макар че в краен случей, ако ми попадне може и да си поръчам. ЦЦветът не е от кой знае какво значение, ама тая много ми харесва.![]()
![]()
мм много е сладказащо не питаш момичето откъде е роклята?
*питай,питай,че и на мен ми хареса![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
В МОЛА в Плевен има разни такива.Ама за Търново незнам.Разгледай в по-големите(скъпите) магазини.Знам ли.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Аз имам същата, но бяла. Бях си я купила лятото от Eden, но вече не знам дали ще има..Може да провериш
Edit: Ако си намериш все пак, не си вземай бяла, че много прозира![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Мерси, мерси. А да те питам къде се намира тоя магазин Eden, че нещо не се сещам?Първоначално написано от GabisiTa
![]()
Итаче не ми е удобно да питам момичето, понеже никога не сме говорили и де да знам, странно ми е някакво.
даа много е сладка![]()
Просто аз
Да , имаше ги е Eden .. , но миналата седмица , когато ходих нямаше такива .. провери все пак.
Магазините са два ..
- на втория етаж на 5 авеню е малкия магазин
- под гум е големия магазин
* За Търново говоря.
Имаше най-различни .. на точки , бели , сиви .. абе всякакви.![]()
рокличките стил - "търся си го"![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
някои да знае в стара загора къде може да има :P
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ммм супер еПървоначално написано от Shadowsogirl
![]()
![]()
да, къде?! баси само пускате мухата и после бягате.. :XПървоначално написано от 4y4u_g
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не е зле,стига да имаш хубаво тяло за нея
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!