- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да стегна дупето си ? ;(
Здравейте имам голям проблемдупето ми е голямо , испъкнало и има целулит . Ужасно е ;( !!!!!! Как да го направя по малко ,да го стегна и да махна целулита? На фитнес не ходя ! На танци също ! Кажете някакви упражнения за вкъщи с който мога барзо да го постигна моляви
... или диета ..
И вярно ли е че мога да постигна някакъв ефект с клякане и искачване на стълби ?
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!![]()
![]()
Опитай с БОЗА и тичане !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Легнете по гръб със свити в колената крака. Ръцете са долепени до тялото с длани, опрени в пода. Повдигнете таза със стегнати коремни мускули, задръжте няколко секунди и се върнете в изходно положение. Упражнението се бори срещу целулита в корема, ханша и бедрата. Правят се 15-20 повторения.
![]()
ако исакш само да го стегнеш да с клякане става но ако искаш малко и да го свалиш недей с клякане защото не смалява а само стяга за стълбите не знам живея на 4 етаж всеки ден ги изкачвам но не ми е много стегнатоа и в по горните коментари са ти дали много ефективки упражнения
втората картинка е по добра но трябва да идеш на фитнес,аз мойто така го стегнах с тоя уред и на фитнесПървоначално написано от Valento
![]()
само със секс!
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Тя не иска да прави крака а дупе ....Първоначално написано от DJEB
Да , но трябва инструктор да и направи програмата за този уред ... натоварването от много е много голямо , особено за жените ....Първоначално написано от titinkaa
С клякания ще стегне целия глутеус, който включва задника. Вярно е обаче, че горните две упражнения (глутеус моста и другото) наблягат повече на глутеус максимус (г*zа).Първоначално написано от Valento
Добре , разбирчиПървоначално написано от Luscious_Heart
![]()
защо неискаш на фитнес![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
надигай го.. докато си легнала![]()
Просто аз
скачай на въже ..
Чрез стягане
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
тичане,фитнес и режим на хранене![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
доколкото знам кляканията се стяга дупето като става по-изпъкнало![]()
багането и скачането на въже помагат много ...
спортувай редовно ..
По-добре се стегни цялостно, а не само дупето.Ако искаш да тренираш у вас, си дръпни от интернет нещо, има адски много такива програми за стягане.Примерно Pump it Up, на Cindy Crawford упражненията също са много добри.
Ми така като гледам вече са ти показвали няколко вида упражнения-прави тях.Но според мен само с упражнения няма да стане.Потърси си и подходяща диета.Просто се порови в гугъл и там си намери.
мисля че нямаш нужда от диета (поне не строга).препоръчвам ти да ядеш много пъти по малко и да правиш горепосочените упражнения всеки ден![]()
![]()
Бъди такъв какъвто си, а не такъв какъвто те искат другите!