.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Ревността съсипва връзката ни

Здравейте...Имам сериозен приятел от 1 година и 3 месеца.Връзката ни е много трудна и един от най-големите проблеми е,че и двамата страшно много ревнуваме и секи ден се караме заради това.Аз например като видя,че е писал коментар на някоя и полудявам и веднага му се сърдя и той е същия,незнам как да спра тази ревност и мисля,че ако продължаваме така няма да изкараме дълго,а аз страшно много го обичам и не искам да късаме заради такива глупости Дайте ми съвет как да постъпя и как да спра да ревнувам толкова
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    поговорете,трябва взаймно да си дадете малко повече свобода
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Ревноста е начин да покажеш,че обичаш.Твоето явно се е превърнало в параноя.
    Как да се научиш да не ревнуваш?
    Такива уроци не знам да има,всичко е психика.Да ревнуваш,например от коментар по адрес на друга - меко казано глупаво.Ако държиш да продължите връзката си опитай да си по-мека с ревностите.Не е задължително да му казваш,че ревнуваш,просто си отваряй очите и ушите.Гепосаш ли го в крачка сичко ше е ясно,не го ли направиш - време е да преустроиш ревността.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Всичко си опира до самочувствието ти до приятеля ти. Имаш ли го, едва ли ще имаш и проблем с ревността.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Ревноста е начин да покажеш,че обичаш.Твоето явно се е превърнало в параноя.
    Как да се научиш да не ревнуваш?
    Такива уроци не знам да има,всичко е психика.Да ревнуваш,например от коментар по адрес на друга - меко казано глупаво.Ако държиш да продължите връзката си опитай да си по-мека с ревностите.Не е задължително да му казваш,че ревнуваш,просто си отваряй очите и ушите.Гепосаш ли го в крачка сичко ше е ясно,не го ли направиш - време е да преустроиш ревността.
    много точно казано
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    За мен ревността е страх и липса на доверие.А доверието е градивна единица на връзката....
    Ревността ,по мое мнение, я проявяват хора които не само не вярват на партньора си ,а и не са уверени в самите себе си и в способностите си да задържат човека до себе си ... Отчаян метод да задържиш човека до теб в паниката си ,че ще го изгубиш ....

Доверието му е майката , няма ли го просто връзката няма да е пълноценна и няма да носи насладата ,която попринцип би трябвало да има,а ще е като при вас - постоянни кавги за глупости.Да това са глупости ,особено това ,че е писал коментар на някоя...

Трябва да приемете ,че не се притежавате един друг и не си принадлежите!Когато чувствата угаснат няма как да задържите човека до себе си ....За това моят съвет е спрете с глупостите и оползотворете времето си знаедно , вместо да го пропилявате в кавги
    Успех

--------------------------------------------------------

Мерси
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ти обаче си решила за всеки проблем да търсш съвет
    Трябва да се научиш да зимаш важни решения сама,не да те напътстват други.Да изградиш принципи,успех.

Човек, не може да 'спреш' да ревнуваш толкова. Трябва да си изградите стабилно доверие, че доста хора и при това налице не го спазват това...

Иначе имам едни приятели като вас ревниви и се карат, но пък са си заедно. То като е и от двете страни не е толкова лошо, колкото ако е само едностранчиво. :Р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    няма го простичкия живот на село вече без интернет и простотии
    GTA Stunting

и аз ревнувам много.. ама не защото му нямам доверие.. за мене тва са клишета ..
    ревнуваш = нямаш доверие

просто като си помисля само за него и друго момиче или момче (още по-зле) изтрещявам.. особено като вида коментар и за това са споровете , а не защото му нямам доверие..

а иначе, просто трябва да се разберете за някаква граница на ревност или ддз .. просто да имате мярка, когато видиш, че има възможност да се скарате.. спри замълчи, преглътни и напрви компромис..
    I don`t care .. ;] ..

Повече от фен Аватара на Nich
    едно цитатче по темата:" Давам ти целия свят за лично пространство, но ти ми дай сърцето си. "

ако имаш основание - ревнувай! ако не, просто не си тровете взаимно живота. ревнувайки го, ти не тормозиш него, тормозиш повече себе си. Ако имаш доверие на някой мисля че няма повод за ревност. А ако те кара да се чувстваш наистина обичана ще забравиш напълно какво чувството наречено ревност.Според мен такива връзки нямат бъдеще

Град
    Roma, Italia
    Доверие и само доверие! Ревността съсипва връзката!
    Вашето е двустранно така,че би следвало да се разбирате един друг защо го правите.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

имаш два вариянта или му вярваш повече или го караш да си изтрие регистрацийте така всички ще са доволни (освен него де ама любовта изисква жертви : )
    Няма значение каква е истината, важно е какво говорят хората ! ...

ми и двамата се замислете де .. ако не харесваше теб,ако не те обичаше... щеше ли да е с теб?! не , нали така ??! ..
    Както и т0й да се замисли..ако ти не го обичаше и харесваше,щеше ли да си с него .. не ..
    Няма смисъл да ревнувате.. дано да се управите,но не знам вече.Аз ся см с едно момче,дето не моа го трая..ревн0ст.. неее, нямам думи пр0сто да 0пиша к0лк0 мн0 ме ревнува т0зи ч0век,но кв0 да го направя.Постоянно се караме,защото той ми няма доверие и за тва смятам да прекратя мъчението ми И обичтта ми замина след кат0 разбрах,че ме ревнува от приятелКИТЕ ми

АЗ ИМАХ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ ПРОСТО СЕ СТАРАЙ ДА НЕ ГО ПОКАЗВАШ.ПОПРИНЦИП И АЗ СЪМ РЕВНИВ НО СЕ УСЕТИХ НАВРЕМЕ ОТПУСНИ СЕ И СЕ СТАРАЙ ДА СПОДЕЛИШ С НЯКОЙ ДРУГ НО НЕ ГО ПОКАЗВАЙ НА ЛЮБИМИЯ ЧЕ ЛОШО ИНАЧЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си