- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с Пениса
Здравейте
Значи от доста време насам имам едни малки ама мн малки ..... не знам как да ги нарека може би приличат на бодлички... не са пъпки... намират се в краиштата на главичката.... или все едно ти е настръхнала кожата... нещо на такова прилича бели на цвят... питах приятел той ми каза че не са гъбички и че не е проблем ама много не му вярвам... а най гадното е че не ми се ходи до кожен лекар... естествено от срам... правил съм го без презерватив....ама момичето беше девствено...........
Само не ме карайте да качвам снимка![]()
кажи ми едно срамно заболяване! няма такова никой не е застрахован от болестите може да се случи на всеки никой няма да ти се смее
иди на лекар да те види какво те е срам ако е нещо сериозно пак ли ще те е срам?
Цветиии
живея с мисълта че си някъде там
може да са папули,ситни бели точици,едва забележими,бившия има такива,не беше заболяване и той се притесни и отиде на лекар,мн момчета ги имат
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
ммм да точно така както каза момичето..... та.. дребнички и малки.... ама нито ме сърби нито боли.... та твоя приятел как ги е разкарал или още си му седят![]()
хаха и аз имам такиваи никога не съм мислил че е нещо ненормално
мисля си е че си е просто такаи не ме е притеснявало ....стига да говорим за едно и също нещо де
И аз имам такива от как се помня.Не мисля, че е нещо сериозно![]()
и аз имам някакви такива малки точици , едва се виждат ама ддз от доста време са мине мисля че е опасно
Не се притеснявай и аз ги имам.Точно зад главичката са
Бях направил преди години, специална тема за тези мастни образувания, но тя отиде някъде из последните страници, така и не решиха, че е важна...
Anyway...
Това са Pearly Penile Papules и не са никак опасни. Всеки 3-ти мъж има такива, така че вече можеш да се успокоиш.
За да сме максимално точки и сигурни, че е това, ще ти дам няколко примера:
Забранено за лица ПОД 18 годишна възраст! Отварянето и разглеждането на снимките от малолетни и непълнолетни, ще бъде на собствена отговорност.
Ето ти ги и тях:
Пример 1: Клик
Пример 2: Клик
Пример 3: Клик
Всички образувания, които виждаш на снимките са еднакви, но различно разпространени.
При положение, че нямаш секрет и миризма на това място, няма за какво да се безпокоиш. Начин да се махнат ИМА, но след време пак ще се появят, така че няма смисъл.
ПП: Под препуциума по някога се отделя секрет, който е следствие от липса на хигиена (СМЕГМА) . Бял на цвят с характерна миризма, той да не те тревожи, но е хубаво да го няма.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
споко и аз имам даже и по стволаи си е нормално..
![]()
Тези по ствола не са Pearly Penile Papules, те се наричат Fordyce Spots и са малко по - различни, но също са безопасни.Първоначално написано от an0nimenn
![]()
Махането на Pearly Penile Papules е излишно.
Има начини, както с ток, така и с лазер, но и при двете процедури болката не е никак слаба.
Изчистването с лазер се извършва на много малко места, докато изчистването с ток (електроагулация) се извършва почти нявсякъде.![]()
Ами ако не ги махна момичетата като ги видят как ше реагират , мен от тва ме е страх. Да не ми попречи на половия живот после!Първоначално написано от SWASTIKA
![]()
Няма. Спокойно. Всеки 3-ти мъж ги има. Това са мастни образувания, нищо повече.Първоначално написано от l3thal
Днес забялязах, че имам някакви червени точици (супер малки пъпчици) по главичкатана какво се дължи това ?
![]()
Не знам сега дали ще можете да ми отговорите,но първо не разбрах за какво става въпрос и второ мисля че е свирзано с окосмяването но не съм сигурен...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та сега гледах и видях че имам 3 като точки и се забелязва като го оголя и на 1 см под главичката ги има и не са като пъпките,а като" о "са и са три и и се питам нормално ли е да не би да съм откраднат от изванземни или просто си е като на всеки![]()
I`m the Perfect One...
Никой ли няма да ми отговориПървоначално написано от durexz
![]()
![]()
Първоначално написано от durexz
![]()