.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Проблем с Пениса

Здравейте
    Значи от доста време насам имам едни малки ама мн малки ..... не знам как да ги нарека може би приличат на бодлички... не са пъпки... намират се в краиштата на главичката.... или все едно ти е настръхнала кожата... нещо на такова прилича бели на цвят... питах приятел той ми каза че не са гъбички и че не е проблем ама много не му вярвам... а най гадното е че не ми се ходи до кожен лекар... естествено от срам... правил съм го без презерватив....ама момичето беше девствено.... .......
    Само не ме карайте да качвам снимка

кажи ми едно срамно заболяване! няма такова никой не е застрахован от болестите може да се случи на всеки никой няма да ти се смее

иди на лекар да те види какво те е срам ако е нещо сериозно пак ли ще те е срам?

Цветиии
    живея с мисълта че си някъде там

може да са папули,ситни бели точици,едва забележими,бившия има такива,не беше заболяване и той се притесни и отиде на лекар,мн момчета ги имат
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

ммм да точно така както каза момичето..... та.. дребнички и малки.... ама нито ме сърби нито боли.... та твоя приятел как ги е разкарал или още си му седят

хаха и аз имам такива и никога не съм мислил че е нещо ненормално
    мисля си е че си е просто така и не ме е притеснявало ....стига да говорим за едно и също нещо де

Цитирай Първоначално написано от lljio
    хаха и аз имам такива и никога не съм мислил че е нещо ненормално
    мисля си е че си е просто така и не ме е притеснявало ....стига да говорим за едно и също нещо де
    И аз така Нормално е

Re: Проблем с Пениса

Цитирай Първоначално написано от Barbus
    Здравейте
    Значи от доста време насам имам едни малки ама мн малки ..... не знам как да ги нарека може би приличат на бодлички... не са пъпки... намират се в краиштата на главичката.... или все едно ти е настръхнала кожата... нещо на такова прилича бели на цвят... питах приятел той ми каза че не са гъбички и че не е проблем ама много не му вярвам... а най гадното е че не ми се ходи до кожен лекар... естествено от срам... правил съм го без презерватив....ама момичето беше девствено.... .......
    Само не ме карайте да качвам снимка
    Имаш ли болки при уриниране ? Забелязваш ли нещо необичайно - в смисъл отделяне на секрет ? Върти ми се в главата нещо , но не мога да съм сигурен ... най-добре е минеш един преглед , ако се наложи и един серологичен тест и така .

Спокойно, и аз имам

И аз имам такива от как се помня.Не мисля, че е нещо сериозно

и аз имам някакви такива малки точици , едва се виждат ама ддз от доста време са ми не мисля че е опасно

Не се притеснявай и аз ги имам.Точно зад главичката са

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Бях направил преди години, специална тема за тези мастни образувания, но тя отиде някъде из последните страници, така и не решиха, че е важна...

Anyway...

Това са Pearly Penile Papules и не са никак опасни. Всеки 3-ти мъж има такива, така че вече можеш да се успокоиш.

За да сме максимално точки и сигурни, че е това, ще ти дам няколко примера:

Забранено за лица ПОД 18 годишна възраст! Отварянето и разглеждането на снимките от малолетни и непълнолетни, ще бъде на собствена отговорност.

Ето ти ги и тях:

Пример 1: Клик

Пример 2: Клик

Пример 3: Клик

Всички образувания, които виждаш на снимките са еднакви, но различно разпространени.

При положение, че нямаш секрет и миризма на това място, няма за какво да се безпокоиш. Начин да се махнат ИМА, но след време пак ще се появят, така че няма смисъл.

ПП: Под препуциума по някога се отделя секрет, който е следствие от липса на хигиена (СМЕГМА) . Бял на цвят с характерна миризма, той да не те тревожи, но е хубаво да го няма.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

споко и аз имам даже и по ствола и си е нормално..

Цитирай Първоначално написано от an0nimenn
    споко и аз имам даже и по ствола и си е нормално..
    Тези по ствола не са Pearly Penile Papules, те се наричат Fordyce Spots и са малко по - различни, но също са безопасни.

Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Бях направил преди години, специална тема за тези мастни образувания, но тя отиде някъде из последните страници, така и не решиха, че е важна...

Anyway...

Това са Pearly Penile Papules и не са никак опасни. Всеки 3-ти мъж има такива, така че вече можеш да се успокоиш.

За да сме максимално точки и сигурни, че е това, ще ти дам няколко примера:

Забранено за лица ПОД 18 годишна възраст! Отварянето и разглеждането на снимките от малолетни и непълнолетни, ще бъде на собствена отговорност.

Ето ти ги и тях:

Пример 1: Клик

Пример 2: Клик

Пример 3: Клик

Всички образувания, които виждаш на снимките са еднакви, но различно разпространени.

При положение, че нямаш секрет и миризма на това място, няма за какво да се безпокоиш. Начин да се махнат ИМА, но след време пак ще се появят, така че няма смисъл.

ПП: Под препуциума по някога се отделя секрет, който е следствие от липса на хигиена (СМЕГМА) . Бял на цвят с характерна миризма, той да не те тревожи, но е хубаво да го няма.
    а как да се махнат

Махането на Pearly Penile Papules е излишно.

Има начини, както с ток, така и с лазер, но и при двете процедури болката не е никак слаба.

Изчистването с лазер се извършва на много малко места, докато изчистването с ток (електроагулация) се извършва почти нявсякъде.

Има начини, както с ток, така и с лазер, но и при двете процедури болката не е никак слаба.

Изчистването с лазер се извършва на много малко места, докато изчистването с ток (електроагулация) се извършва почти нявсякъде.
    Ами ако не ги махна момичетата като ги видят как ше реагират , мен от тва ме е страх. Да не ми попречи на половия живот после!

Цитирай Първоначално написано от l3thal

Ами ако не ги махна момичетата като ги видят как ше реагират , мен от тва ме е страх. Да не ми попречи на половия живот после!
    Няма. Спокойно. Всеки 3-ти мъж ги има. Това са мастни образувания, нищо повече.

Днес забялязах, че имам някакви червени точици (супер малки пъпчици) по главичката на какво се дължи това ?

Град
    Kyustendil
    Не знам сега дали ще можете да ми отговорите,но първо не разбрах за какво става въпрос и второ мисля че е свирзано с окосмяването но не съм сигурен...
    Та сега гледах и видях че имам 3 като точки и се забелязва като го оголя и на 1 см под главичката ги има и не са като пъпките,а като" о "са и са три и и се питам нормално ли е да не би да съм откраднат от изванземни или просто си е като на всеки
    I`m the Perfect One...

Цитирай Първоначално написано от l3thal

Няма. Спокойно. Всеки 3-ти мъж ги има. Това са мастни образувания, нищо повече.
    ок мерси

Цитирай Първоначално написано от durexz
    Днес забялязах, че имам някакви червени точици (супер малки пъпчици) по главичката на какво се дължи това ?
    Никой ли няма да ми отговори

нз ко са

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си