.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Пърхут

Пърхут

Знам,че има много такива теми,но искам да питам нещо,което не прочетох никъде

Значи моя пърхут е по самия косъм...и не пада ами си седи по косъма някакви идеи да имате какво да правя

имам 2 вапроса косата ти на пластове ли е и третираш ли я?това е важно!!!

Град
    Варна
    Низорал!
    Това, което е лесно, не е интересно.

ами значи на стъпала е косата ми. третирам я с сешоар по 2 пъти на седмица (попринцип го избягвам) и преса 1 максимум 2 пъти седмично слагам и кристали за да не се уврежда и тривитаминол ползвам :P това е

мила иди на фризоир цавтят ти краищата не казвам да те острижат но сама ще видиш разликата когато ти оберат връхчетата.изглежда като шпърхот но не е цъвти ти косата и стават като бели топченца на краищата на косата но изглежда че е по желия косъм защото ти е на пластове и едно по-късо друго по-дълго и изглежда че е на всякае а то е само по върховете.Иди да се подстижеш и ще види че е така.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Уф, абсолютно същата работа съм и аз. Моята само дето е на 2 стъпала, като горния е доста по къс от долния. Иначе и аз толкова я "третирам". Не мога да разбера защо така, вече какво ли на пробвах. Моля ви, помагайте
    П.С. изв., че ти спамя в темата, просто и мен доста ме интересува това и така или наче няма снисъл да правя нова тема

ами казвайте идей моля ви се :P

Цитирай Първоначално написано от 2be
    мила иди на фризоир цавтят ти краищата не казвам да те острижат но сама ще видиш разликата когато ти оберат връхчетата.изглежда като шпърхот но не е цъвти ти косата и стават като бели топченца на краищата на косата но изглежда че е по желия косъм защото ти е на пластове и едно по-късо друго по-дълго и изглежда че е на всякае а то е само по върховете.Иди да се подстижеш и ще види че е така.
    уу тъйй ли амии добре тамм съм още..утре

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Пише се "пърхОт" е не "пърхУт"

По темата: На мен ми помага Dove против пърхот и Низорал
    Трагедията е пълна...

аа да вярно ами за знам,че се пише тъй ама..
    иначе мерси за инфото

алзеда

Приятел само АЛЗЕДА ще ти реши проблема.
    Ето ти повече инфо
    www.zakosata.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си