Знам,че има много такива теми,но искам да питам нещо,което не прочетох никъде![]()
Значи моя пърхут е по самия косъм...и не пада ами си седи по косъманякакви идеи да имате какво да правя
![]()
имам 2 вапроса косата ти на пластове ли е и третираш ли я?това е важно!!!
Низорал!
Това, което е лесно, не е интересно.
ами значи на стъпала е косата ми. третирам я с сешоар по 2 пъти на седмица (попринцип го избягвам) и преса 1 максимум 2 пъти седмично слагам и кристали за да не се уврежда и тривитаминол ползвам :P това е
мила иди на фризоир цавтят ти краищата не казвам да те острижат но сама ще видиш разликата когато ти оберат връхчетата.изглежда като шпърхот но не е цъвти ти косата и стават като бели топченца на краищата на косата но изглежда че е по желия косъм защото ти е на пластове и едно по-късо друго по-дълго и изглежда че е на всякае а то е само по върховете.Иди да се подстижеш и ще види че е така.
Уф, абсолютно същата работа съм и аз. Моята само дето е на 2 стъпала, като горния е доста по къс от долния. Иначе и аз толкова я "третирам". Не мога да разбера защо така, вече какво ли на пробвах.Моля ви, помагайте
П.С. изв., че ти спамя в темата, просто и мен доста ме интересува това и така или наче няма снисъл да правя нова тема
уу тъйй ли амии добре тамм съм още..утреПървоначално написано от 2be
![]()
![]()
Пише се "пърхОт" е не "пърхУт"
По темата: На мен ми помага Dove против пърхот и Низорал
![]()
Трагедията е пълна...
аа да вярно ами за знам,че се пише тъй ама..![]()
иначе мерси за инфото![]()
![]()
Приятел само АЛЗЕДА ще ти реши проблема.
Ето ти повече инфо
www.zakosata.com