- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас?
Искам да ви питам според вас проблем ли е в една връзка да речем момичето да е с амбиции, много интелигентно, докато момчето точно обратното, да е по-простовато? И дали биха могли такива хора да живеят заедно? Все си мисля, че не е е проблем, но с приятеля ми сме имали няколко недоразумение точно защото виждаме живота по различен начин... Са ще кажете като го обиждаш за кво ходиш с него-да, ама го обичам наистина... От доста време сме заедно и мисля за живея с него, но не знам дали тва няма да ни отчужди по някъв начин.![]()
П.П Ако ще се заяждате, моля не пишете!
Животът е болка, от която мога да те лиша...
хммм,накара ме да се замисля![]()
знам ли,по филмите не е проблем![]()
но аз мисля,че може и да имате проблеми заради това,ако се обичате достатъчно ще ги преодолеете![]()
След като искаш да си с него бъди, но това, че се различавате в това отношение не бива да те кара да му натякваш постоянно за твоите идеи и едва ли не да се опитваш да го промениш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и ти и той трябва да правите компромиси.
The blood that binds us ..till death unites us
според мен може да е проблем,наистина е добре да сте разли4нино да имате еднакви интереси![]()
Ако можеш да преглъщаш,някой дребни детайли.Едвали ще е проблем![]()
аз познавам такива двойки. Еми, поне в началото не изглежда да е проблем. За после не знам, но ако го обичаш истински и той теб, не виждам проблем. "Любовта няма граници"
Съгласна съм.В една връзка трябва да се правят компромисиПървоначално написано от Hilary_
![]()
Само за компромиси говорите. Прябва да направиш компромиси с изискванията си ли? Ако на теб не ти пречи да си с тъпак, на когото постоянно трябва да му наливаш акъл в главата, добре. Ако на него не му пречи да се чувства малоценен като човек пред теб, добре. Няма пречки да сте заедно. Но аз никога не бих харесала такъв човек [глупав, без амбиции]!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами в момента според мен не би трябвало да бъде такъв голям проблем,но да мислиш за съвмествен живот с човек,който няма желание да се развива си е доста голям риск. Рано или късно различията в това отгношение ще си кажат думата и ще се появят проблемите. Ти ще искаш да се качваш все по-нагоре,а той ще те дърпа на зад. Може би ако стигнете до някакво компромисно решение,с което да го накараш да направи дори и някакви минимани усилия да прогресира до известна степен,би било най-добре. Ако смяташ,че имаш толкова железни нерви и можеш да си затвориш очите дори и за някои съществени неща,не виждам тогава какъв е проблема. Важното е истински да се обичате и заедно да преодолявате всяко едно начинание.
Щом си го харесала "по-простоват", то едва ли и ти си на различен акъл, а в такъв случай единственото, за което може да се надяваме е поне да си хубава, за да си хванеш някой, който да те издържа. Не знам просто как ще разчиташ на един бъдещ автомонтьор, бакшиш, хигиенист или контрольор в градския транспорт да те издържа.
Извинявай много, но как да не харесам човек, който има такъв чудесен характер? Като изключим тва де... Супер мил и добър е и ми е прощавал много грешки... но просто не може да се промени... А и аз не мога... Не уча вече толкова като преди, но и като него не мога да стана... А и той не може, мисли такъв живот за "скучен"...Първоначално написано от filmimilmi
И да, обичам го адски много и е взаимно...
Ми значи зависи какво значи прост. Прост в смисъл в ученето да ну му върви или си е тъпак. Защото ако не му върви много в ученето,а си разбира живота и не се държи тъпо, то сиг ще се реализира някъде другаде. А ако е само уж забавена, всъщност е някакъв по-глупав, с когото да не можеш да приказваш нормално да има проблем. Малко е сложно, ама уточни.
Ти ще виждаш бъдещето си по един начин,той по друг.Нищо не ти пречи да опиташ.Поне няма да съжаляваш ,че не си опитала![]()
E не е някъв, дето не можеш да завържеш 2 приказки с него, може да се каже, че с училището е зле, но оттам идва и натякване от него страна... че съм предпочитала училището пред него, бил винаги на второ място и така... Той се кефи на прости хора иначе ;/Първоначално написано от peshost
Ами как да ти го кажа щом си си го харесала бъди с него, ама явно и ти осъзнаваш, че не е най-удачната връзка. Личи се, че щом повдига въпросът за училището има две причини. Чувства, че не го бива и се притеснява, че ще го зарежеш. (Не вярвам да е тва) Или мисли, че училището е тъпня и трябва да го позарежеш и да прекарваш с него повече време. Това си е мое мнение, не искам да съм категоричен, но така мисля.Първоначално написано от angelgirl1
Мисли, че е тъпня и че съм с "промит" мозък щом уча ... Аз не уча чак толкова, признавам си, до известна степен се промених заради него в лоша насока, но иди му обяснявай тва на него... Но все пак не съм като него, просто аз от живота не виждам само цигарите, алкохола и всяка втора дума да ми е псувня.![]()
Ще ви отчужди.
Виждате ли света по различен начин, това неминуемо ще ви повлияе. Не вярвай на приказките, че противоположностите се привличат, защото не е вярно. Допълват се до едно време, но след това започват да се разминават.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Рано или късно става проблем..
Въобще не виждам какво може да привлече едно интелигентно момиче/момче към идиот/ка..
охх,филмитее,да..мале как ги мразя щот се са с хепи енд...ама в живота не става винаги така...е все пак нали уж противоположностите се привличат...Първоначално написано от nymphadora
I dunno ;d
Еми свестен е... доста е различен от останалите... въпреки тва че е такъв какъвто го охисах в темата... Бях се запознала с 1 момче, което е като мен, смисъл учи, с амбиции, харесваше ме... И кво да кажа... никва тръпка... Точно по тва време бяхме разделени с приятели ми и аз се мъчех да го забравя и той мене и каза "Исках да те забравя колкото и гадно да звучи, но не мога" и в крайна сметка се събрахме. Но може да се каже, че голяма част от караниците ни бяха точно на такава основа, той не мисли кво прави понякога, слуша приятелите му, а акълът май си го използва само да ме лъже... И всичко съм му простила... Съвсем сериозно говоряПървоначално написано от peshost
![]()
+1Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
то повечето на тая възраст го виждат по тоя начин както angelgirl1 каза "само цигарите, алкохола и всяка втора дума да ми е псувня."
Щом го обичаш... бъди с него. Но не му натяквай постоянно, че сте различни защото така ще го отблъснеш от него, това че сте различно дори е още по хубаво ... просто бъди с него само ако си се примирила с това какъв е той всъщност, не се мъчи да го променяш никога. Ти или си с него заради самия него или не. Ние не можем да ти кажем дали е проблем, кажи ни ти за теб проблем ли е да си с него ?
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?