Цитирай Първоначално написано от angelgirl1
Цитирай Първоначално написано от peshost
Ми значи зависи какво значи прост. Прост в смисъл в ученето да ну му върви или си е тъпак. Защото ако не му върви много в ученето,а си разбира живота и не се държи тъпо, то сиг ще се реализира някъде другаде. А ако е само уж забавена, всъщност е някакъв по-глупав, с когото да не можеш да приказваш нормално да има проблем. Малко е сложно, ама уточни.
E не е някъв, дето не можеш да завържеш 2 приказки с него, може да се каже, че с училището е зле, но оттам идва и натякване от него страна... че съм предпочитала училището пред него, бил винаги на второ място и така... Той се кефи на прости хора иначе ;/
Ами как да ти го кажа щом си си го харесала бъди с него, ама явно и ти осъзнаваш, че не е най-удачната връзка. Личи се, че щом повдига въпросът за училището има две причини. Чувства, че не го бива и се притеснява, че ще го зарежеш. (Не вярвам да е тва) Или мисли, че училището е тъпня и трябва да го позарежеш и да прекарваш с него повече време. Това си е мое мнение, не искам да съм категоричен, но така мисля.