.
Отговор в тема
Страница 12 от 14 ПървиПърви ... 2891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 342
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Брато,имам един въпрос към теб,ама ми отговори директно и не като робот с 1000 реда цитати от книги:
    Има ли извънземни ?
    космоса е пълен с планети като нашата населени с човеци - милиарди галактики, в всяка от тях милиарди слънца, а около орбитата на всяко слънце кражат средно по няколко планети, един немалък процент от планетите са пълни с човеци

"И други овце имам, които не са от тая кошара(т.е. които не са от тази планета), и тях трябва да доведа; и ще чуят гласа Ми; и ще станат едно стадо с един пастир." Йоан 10: 16

Цитирай Първоначално написано от stefan7202 Виж мнението
    аз пък смятам че е измислена създали легенда като Илиада и др.
    Илиада е чистата истина за Троя!
    За темата-да вярвам .

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^
    >believes in a document which states the Greek gods are the only gods who exist
    >believes in a mythology which states that only the Abrahamic god exists

dat cognitive dissonance
    2012
    I shiggy diggy
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Добре nрр,тоя отговор ми хареса.
    А що не искат да се покажат на човечеството?
    Да се покажат и да кажат-Хей,здравейте,земляни и ние живеем също на тая планета и на Луната,братлета ахахахахах

Кво толко се крият тез незнам?На хората все едно им пука.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Не, гейски си усеща като му го начукват. Гадно му е и му смъди на дупенцето щото не е толкова тъп на колкото се прави.

Не може и на малкия пръст да му стъпи на тапата. С него всеки път беше едно...
    Та казваш има някои основни разлики.

П.П. Та продължавам си начинанието и то с вероятност да стана досаден.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    оооооооо, ко става бе батковци (кукумявки).
    Стига се прави на интересен защото не си.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Добре nрр,тоя отговор ми хареса.
    А що не искат да се покажат на човечеството?
    Да се покажат и да кажат-Хей,здравейте,земляни и ние живеем също на тая планета и на Луната,братлета ахахахахах

Кво толко се крият тез незнам?На хората все едно им пука.
    колкото ние можем да стигнем до техните планети, толкова и те до нашата

Мега фен
    ^
    а те по развити ли са от нас интелектуално и технически?
    те имат ли си извънземни атеистчета?
    има ли си и извънземен дявол?

npp, тия неща Бог ли ти казва, откъде ги знаеш?
    Последно редактирано от defender : 06-05-2012 на 19:55

Той се обоснова с библията, тъпак. Тъжен ден е когато npp се окаже по-добре аргументиран от теб

Ей npp, ние можем да ЗАСЕЧЕМ радиовълни и светлина. До сега няма нищичко засечено в космоса нещо куцка ли ти в изказването или на мен само ми се струва?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    ^
    npp е по-добре аргументиран от тебе.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    космоса е пълен с планети като нашата населени с човеци - милиарди галактики, в всяка от тях милиарди слънца, а около орбитата на всяко слънце кражат средно по няколко планети, един немалък процент от планетите са пълни с човеци

"И други овце имам, които не са от тая кошара(т.е. които не са от тази планета), и тях трябва да доведа; и ще чуят гласа Ми; и ще станат едно стадо с един пастир." Йоан 10: 16
    npp,
    Йоан 10:16 се отнася за езичниците, а не за извънземните.......................... ....

Поредната ти долна заблуда!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Кръстен съм в църква,но не вярвам.Вярвам в себе си.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

^
    npp е по-добре аргументиран от тебе.
    Като е така защо вече правя трета тема, в която не смееш да си покажеш носа защото съм написал нещо на което не можеш да отговориш?

Педерастче малко, направи поне веднъж един аргумент да ме накара да млъкна и тогава си вири пишката малка гротеска

The Bird of Hermes

Мега фен
    Ей npp, ние можем да ЗАСЕЧЕМ радиовълни и светлина. До сега няма нищичко засечено в космоса нещо куцка ли ти в изказването или на мен само ми се струва?
    разстоянието между нас и тях е голямо, стотици хиляди светлинни години, няма как електромагнитните вълни да стигнат от тях до нашата планета само за 5-6 хилядолетия, понеже в началото Бог прокарал електромагнитните вълни съвсем директно, но това е било през онези 5-6 дена на сътворението, ето защо сега може да се види цял космос пълен с звезди и галактики, иначе в противен случай сега ние нямаше да виждаме нищо извън слънчевата система
    Последно редактирано от npp : 06-06-2012 на 09:28

Мега фен
    npp,
    Йоан 10:16 се отнася за езичниците, а не за извънземните.......................... ....

Поредната ти долна заблуда!
    отнася се за всички човеци от цялата вселена, понеже в вселената има само един Бог Отец и само един Господ

Мега фен Аватара на RagioL
    разстоянието между нас и тях е голямо, стотици хиляди светлинни години, няма как електромагнитните вълни да стигнат от тях до нашата планета само за 5-6 хилядолетия, понеже в началото Бог прокарал електромагнитните вълни съвсем директно, но това е било през онези 5-6 дена на сътворението, ето защо сега може да се види цял космос пълен с звезди и галактики, иначе в противен случай сега ние нямаше да виждаме нищо извън слънчевата система
    Библията не е готина кеф ти квантова механика бро.

Мега фен
    мда, тва сигурно в Библията го пишеше,

"свидетел"-фантазьор,
    виж за сценарист ставаш; наслушах ти се на свободните съчинения.................

ПП: а това как 666 извършвал незаконен трафик на 33.3% Небесна благодат - все още си остава върха на кариерата ти на "свидетел", за сега ................ трудно ще го биеш.
    Последно редактирано от defender : 06-06-2012 на 19:10

Не. Всичко зависи само и единствено от нас, а не от т.нар Бог.

Мега фен
    мда, тва сигурно в Библията го пишеше,

"свидетел"-фантазьор,
    виж за сценарист ставаш; наслушах ти се на свободните съчинения.................

ПП: а това как 666 извършвал незаконен трафик на 33.3% Небесна благодат - все още си остава върха на кариерата ти на "свидетел", за сега ................ трудно ще го биеш.
    не си единственият, който не разбира Писанието, досега имаше милиони такива вярващи, но това не бива да те успокоява, последствията от вършенето на верческа/духовна неправда могат да бъдат големи

какво кара садистите да измъчват жертвите си, или мазохистите да подлагат сами себе си на изтезания?!, кое е онова, което прави обратносексуалните, педофилите и др. подобни да не могат да се въздържат от абнормени или дори престъпни сексуални действия?!, отговора е, онова, което дава блаженство на всички злорадстващи човеци, от които на първо място са вярващите/духовните служители/работници на човешката(666) религия, понеже именно чрез блаженството/благодатта от верческото/духовното беззаконие, което те вършат, досега мнозина човеци бяха поробвани на всякакви абнормени и престъпни афекти, на които не можеше да се устои именно поради създадените чрез греха условия на робство, ето защо например алкохолиците не намираха утеха освен в алкохола, наркоманите не намираха удовлетворение освен в наркотиците, хомосексуалистите не намираха по-голяма реализация в друго както в хомосексуализма, и т.н., но какво са виновни невярващите/нерелигиозните/неокултистите за верческото/духовното беззаконие, което служителите на човешката(666) религия вършат?!, или как ти се струва пациентите да бъдат обвинявани за всяка некомпетентност, некадърност или грешка на лекарите?!

"И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница, която седи на много води(т.е. която има много вероизповедания/деноминации/секти); с която блудствуваха земните царе(т.е. с която зенмите духовници беззаконстваха), и земните жители(т.е. и земните вярващи/поклонници) се опиха от виното(т.е. от блаженството/благодатта) на нейното блудствуване(т.е. на нейното беззаконие). И тъй, той ме заведе духом в една пустиня(т.е. и той ме заведе духом на мястото на запустението - виж Матей 24:15), гдето видях жена, седяща на червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога..... И на челото й имаше написано това име: Тайна(т.е. окултното/езотеричното, човешката духовност); великий Вавилон(т.е. човешката(666) религия/вяра), майка на блудниците(т.е. майка на всички верчески/духовни беззаконници и престъпници) и на гнусотиите на земята(т.е. и на всички афекти/болести/злини). И видях, че жената се беше опила от кръвта(т.е. и видях че тя паразитираше от и проливаше кръвта) на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици; и като я видях, зачудих се твърде много(сиреч, не можах да проумея как считаната за най-голяма светиня от страна на човеците се оказва че е източникът на всички злини)." Откровение 17: 1-6,

"След това видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава. Той извика със силен глас, казвайки: Падна, падна великият Вавилон и(т.е. човешката(666) религия падна понеже) стана жилище на бесовете, свърталище на всякакъв нечист дух и свърталище на всякаква нечиста и омразна птица(т.е. на всякаква нечиста и неправедна благодат и възвишеност); защото всички народи пиха(т.е. защото всички народи бяха опиянявани и заливани) от виното(т.е. от съдбата/блаженството) на нейното разпалено блудствуване(т.е. на нейното разпалено верческо/духовно беззаконие), и земните(т.е. и земните духовници) царе блудствуваха(т.е. беззаконстваха) с нея, земните търговци(т.е. земните религиозни поклонници) се обогатиха от безмерния(т.е. от неправедния) й разкош. И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й; защото греховете й стигнаха дори до небето, и Бог си спомни нейните неправди." Откровение 18: 1-5
    Последно редактирано от npp : 06-07-2012 на 08:41

^ Всъщност са абнормалности в определени мозъчни структури и могат да бъдат предвиждани или дори изкуствено стимулирани, а ти дрънкаш глупости.

Само малко FYI

The Bird of Hermes

Мега фен
    .................
    абе npp и как не те е поне малко срам да си правиш такива свободни съчинения за Библията (базирани единствено на собствената ти фантазия), и то като лъжесвидетелстваш, че уж Бог ти говорил (внушавал какво да говориш). Ами не, Бог не ти говори, някой друг ти говори, 90% от начина по който си съчиняваш за Библията е грешен - единственото нещо за което се сещам, че каза някои правилни неща е за любовта и то само донякъде.

ще го кажа и на твоя език:

npp, твоята деноминация (ерес) състояща се само от един човек (ти) е верческа/духовна неправда (666).
    Последно редактирано от defender : 06-07-2012 на 10:52

Мега фен
    ^ Всъщност са абнормалности в определени мозъчни структури и могат да бъдат предвиждани или дори изкуствено стимулирани, а ти дрънкаш глупости.

Само малко FYI
    всичко идва от духа, няма как мозъка да съществува без наличието на духовното, камо ли да прави нещо без него

Мега фен
    абе npp и как не те е поне малко срам да си правиш такива свободни съчинения за Библията (базирани единствено на собствената ти фантазия), и то като лъжесвидетелстваш, че уж Бог ти говорил (внушавал какво да говориш). Ами не, Бог не ти говори, някой друг ти говори, 90% от начина по който си съчиняваш за Библията е грешен - единственото нещо за което се сещам, че каза някои правилни неща е за любовта и то само донякъде.

ще го кажа и на твоя език:

npp, твоята деноминация (ерес) състояща се само от един човек (ти) е верческа/духовна неправда (666).
    пак само изсипваш обвинения, но отново без да посочваш основателни твърдения, едно е да си привилегирован човек с безгрижен живот, а друго човек с проблеми, безгрижния може да бъде заслепен от охолство(-то), докато проблемния няма как да не забелязва проблемите, с които съществуването му е съпровождано/изпълнено, а ти показваш признаци не само на заслепеност, но дори и на коравосърдечие, с което дори сякаш се хвалиш
    Последно редактирано от npp : 06-07-2012 на 12:53

Мега фен
    ........ едно е да си привилегирован човек с безгрижен живот, а друго човек с проблеми,
    е те тва пък сега от къде го истърсочи, стига си фантазьорил бе, момче.
    тука само ган4о е привилегировано богаташче, братче, .............. нали бе ган4о. (или се бъркам)

абе npp ти някакъв здравословен проблем ли имаш нещо,............ ок както и да е, ако искаш не ми отговаряй.
    Бог да ти помага!
    Последно редактирано от defender : 06-07-2012 на 13:30

Аз вярвам! Религиозна съм и смятам, че той съществува и ни закриля по някакъв начин
    ~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥

Само аз ли съм единствения който забелязва че "вярващите" имат някаква странна тенденция да използват повече удивителни отколкото е нормално?

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си