.
Отговор в тема
Страница 14 от 14 ПървиПърви ... 41011121314
Резултати от 326 до 342 от общо 342
    Мега фен
    зависи и от твоята свободна воля т.е. дали ще пожелаеш този човек да ти плати дълга и дали му вярваш, или пък ще го отхвърлиш и ще го набиеш.
    Последно редактирано от defender : 06-09-2012 на 07:27

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    К'во значи зависи? Или ми плаща дълга щото му е много голема лубофта или не. К'ви са тея условия - "Плащам ти дълга безусловно ама с условия" Не може хем вълка да е сит и агнето цяло
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    той си предлага услугите и чака дали ще го приемеш бе мЕн.
    ае 1 на 0.

Чакай малко бе, как така чака?!

Нали преди 2000 години я е оправил тая работа за всички хора? К'во значи т'ва?

"Хей, ти дължиш много пари на някой... още от преди да си се родил... и аз съм ти изплатил дълга вече и не трябва да се притесняваш за това, само дето трябва да се притесняваш щото още не съм ти изплатил дълга"

К'ва е тая шега?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    selo Sofiq
    въпреки че съм кръстен, изобщо не вярвам, нито в христос нитой в някой друг всемогъщ (безмислено е във вселена където г/д има баланс да има едно всемогъщо същество определящо кой какво кога къде...). Специално християнството е започнало като обикновена секта както много други по онова време, това че някой е разправял насам натам че е син на бог и тем подобни е просто...ама по големи глупаци са тези които са му и вярвали. просто с времето тази секта е добила повече последователи и ето как е станала на религия :/. и в момента има доста секти и ако една от тях набере повече поклонници може да има още една религия, иначе законите, правилата, догмите които поставят различните религии са общочовешки т.е. не само вярващите но и атеистите е хубаво да ги спазват защото те важат за всички, в нито една религия не се казва "убивай за да съм доволен" или пък "убивай в мое име" "кради" и т.н. освен разбира се по примитивните такива. Това е моето мнение, вярвайте в каквото искате
    ПС: на първата страничка някой мн вярно каза че с вярващи хора не се спори (толкова са фанатични понякога съм им се смял в лицето заради глупостите които бълват) тяхното мнение не се променя само гледайте да не ви зарибят и вас по някаква религия че става страшно
    Na jaaaaa!!

Мега фен
    ^
    да, атеизма има доста фанатични кадри.

Примерно?

aisuhdoahsdoahsd

The Bird of Hermes

Град
    selo Sofiq
    хмм, ами повечето атеисти са доста агресивно настроени към религиите, обиждат и карат вярващите да се чувстват зле, аз вярвам че може би има някаква духовна основа с която ние всички имаме връзка, но е глупаво атеистът да обижда вярващия, който в каквото ще да вярва, да бъде какъвто иска. всеки има глава на раменете си и другите нямат правото да му се бъркат (има и изключения естествено)
    Na jaaaaa!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Примерно?
    хехе, айде ся............

абе гандалф, като са те снимали за аватара и се е получил ефекта червени очи,.............. приличаш на махмурлия..... хаха.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXWinnerXx Виж мнението
    хмм, ами повечето атеисти са доста агресивно настроени към религиите, обиждат и карат вярващите да се чувстват зле, аз вярвам че може би има някаква духовна основа с която ние всички имаме връзка, но е глупаво атеистът да обижда вярващия, който в каквото ще да вярва, да бъде какъвто иска. всеки има глава на раменете си и другите нямат правото да му се бъркат (има и изключения естествено)
    Уоооо, изненадам съм от отговора ти, помислих, че ще станеш агресивен........ иначе съгласен съм.

Цитирай Първоначално написано от xXWinnerXx Виж мнението

The Bird of Hermes

Мега фен
    ехааа, дискотека

забрави да споменеш и невероятните манипулаторите атеисти, които уж чрез вярата манипулирали хората,...... е па от тея по-големи фанатици нема, гадове.
    Последно редактирано от defender : 06-09-2012 на 09:03

Като не можеш да опровергаеш или да осмееш качествено ще се направиш на пиян циганин на чалга концерт и ще изцепиш простотия

The Bird of Hermes

Мега фен
    "прощаване на греховете" е когато истинският Господ Бог отмахне злите духове от човека и го направи да не бъде лош, не че някой трябва да плати, това е просто процес на пречистване/освещаване, а и по принцип обикновено Бог дава условия за това човек да се въздържа от причиняване зло на другиго, "греховете" това са духовете на "тъмнината"(бесовете), и досега имаше (такива) човеци, които докарват бесовете в живота на други(-те) хора, и това бяха именно неправедните/лошите вярващи/духовни служители/работници, от тази гледна точка има съблазнители/причинители и жертви/потърпевши, понеже за бесовете е невъзможно да дойдат освен чрез неправедните/лошите вярващи/духовни служители/работници

"Горко на света(т.е. горко на служителите на човешката(666) религия) поради съблазните, защото е неизбежно(т.е. защото досега се оказа неизбежно) да дойдат съблазните; но горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда(т.е. горко на онези вярващи/духовни служители/работници, чрез които бесовете дохождат в живота на други(-те))! Ако те съблазни ръката ти или ногата ти(т.е. ако някаква езотерична/окултна способност или дейност кара някой вярващ/духовен служител/работник да съблазнява), отсечи я и хвърли я(т.е. нека се отрече от нея и да я изостави); по-добре е за тебе да влезеш в живота куц или недъгав(т.е. защото по-добре за него е да живее без езотерични/окултни способности и дейности), отколкото с две ръце или с две нозе да бъдеш(т.е. отколкото заедно с езотеричните/окултните му способности и дейности да бъде) хвърлен във вечния огън. И ако те съблазни окото(т.е. и ако някакво езотерично/окултно възприятие/сетиво/знание кара някой вярващ/духовен служител/работник да съблазнява), извади го и хвърли го(т.е. нека се отрече от него и да го изостави); по-добре е за тебе да влезеш в живота с едно око(т.е. защото по-добре за него е да живее без езотерични/окултни сетива/възприятия/знания), отколкото да имаш две очи и да бъдеш(т.е. отколкото заедно с тях да бъде) хвърлен в огнения пъкъл. Внимавайте да не презирате ни едно от тия малките(т.е. нито един от човеците), защото ви казвам, че техните ангели на небесата винаги гледат лицето на Отца Ми, Който е на небесата. [Защото Човешкият Син дойде да спаси погиналото]. Как ви се вижда? Ако някой човек има сто овце и едната от тях се заблуди, не оставя ли деветдесетте и девет, и не отива ли по бърдата да търси заблудилата се? И като я намери, истина ви казвам, той се радва за нея повече, отколкото за деветдесетте и девет незаблудили се. Също така не е по волята на Отца ви, Който е на небесата, да загине ни един от тия малките(т.е. нито един от човеците)." Матей 18: 7-14
    Последно редактирано от npp : 06-09-2012 на 14:35

Как манипулират бе момченце?

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^
    да, атеизма има доста фанатични кадри.
    Ето ти един потомък на тая секта от слепци,вярваща в Бог и т.н. тъпотии !
    Един фанатик,наричащ нас фанатици !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си