.
Резултати от 1 до 25 от общо 341

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    [b]Ми при положение че показахме как библията не е исторически вярна, не е научно вярна спрямо биология, антропология, геология, астрофизика, езикознание и тн и тн и тн, че е неморална и противоречаща си, базирана на предишни митове, че стария завет е направен с цел създаване на история, a новия е СГЛОБЕН с политически цели, а ти през цялото време когато ти изсипвахме тази информация мълчеше сякаш имаш конски хуй в устата вместо да отговориш по какъвто и да е начин, а накрая изсипа едно-две "ми аз си знам, ми вие не сте по-готини от мене, ми скарлет е готина какичка" и се подриска мизерно доста явно си личи че са доста хубави и неоспорими доказателства.

Колко иронично че твоите "доказателства" се изразяват в електронен вариант на вестник Шок, неакредитирани статии от 70+ годишни старци и вяли твърдения че ти знаеш, но не показваш защо понеже си твърде готин

за нас достатъчно доказателство е Библията, писанията и живота на светите отци, личен опит и прочие. Също и науката там където не си противоречи с вярата, защото не науката и природата противоречат на вярата, а противоречат на вярата погрешните, измамни и субективни човешки преценки и възприятия.

Както съм казвал, всичко е въпрос на гледна точка, влияние на заобикалящата среда и кръга от хора, лично предпочитание и влечение (към материалната или духовна мъдрост), любов към Бога или към света и т.н.
    И на базата на това човек изгражда своя светоглед - вярващ или атеист.
    Последно редактирано от defender : 06-04-2012 на 12:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си