.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона

Обединяване на дялове

На пц-то имам 3 дяла Ц Д Е . Искам да обединя Д + Е ( е-то да иде в д-то) но съм с уиндолс 7 и Partion Magic не иска да тръгне.. Има ли някаква др програма която може да ми свърши тази работа. И някой ако ако може да обясни точно как става номера ще съм му мн благодарен.

Използвай пакета "Hiren's Boot CD 10.1" - с него обединяването става под ДОС

Град
    Барселона
    Мерси много.. :P

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Супер щом си със 7-цата.Сега отиваш с мишката на My computer --->Деесен бутон и избираш Manage.
    След това в заредилото ти се ново меню отиваш на Disck Managment.
    Ще ти се раздели менюто надве от горе ще ти пише инфо за дяловете,а отдолу ще ти излезнат дяловете с различни цветове.Не може да пипаш само системния дял.

Избираш някой,десен бутон на мишката и щом си работил с Partition Magic,знаеш какво да правиш нали?И не забравяй ,че този който искаш да прехвърлиш към другия,прехвърляния трябва да е празен.Успех,дано съм била полезна!
    Рутери,компютри,програмира не...и ги разбира нещата...Малиии мацкоо много ме кефиш!!!Искам и аз като хората дето казаха ,че искат да се запознаят с теб да го направя и аз!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Град
    Барселона
    Тя е феномен.. :P

Град
    Барселона
    Е така си е.... разбираш от доста неща.. :P бтв всичко стана перфе успях да обединя дяловете мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си