.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен Аватара на c0ci

Без оценка !?!

Здравейте,
    ако някой може да ми обясни цялата процедура след като някой учител остави някой ученик без оценка каква е..ще съм му много благодарна

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Явява се на изпити,оценява го комисия и т.н..не е приятно..
    При нас така го обясняват даскалите и за да няма такива оставени без оценка пишат 2ки за cрока...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    При нас така го обясняват даскалите и за да няма такива оставени без оценка пишат 2ки за cрока...
    Е не просто не се сдържах
    А иначе по това време предполагам питаш за 1 срок,толкова ли не можеш да говориш с госпожата да те изпита?
    А иначе и аз мисля,че трябва да се явиш на изпит( ии съответно да го вземеш )

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Е не просто не се сдържах
    А иначе по това време предполагам питаш за 1 срок,толкова ли не можеш да говориш с госпожата да те изпита?
    А иначе и аз мисля,че трябва да се явиш на изпит( ии съответно да го вземеш )
    Какво казах пак о.О

Град
    ``Сокър Сити
    Явява се на изпити,оценява го комисия и т.н.
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Еми в моя клас има доста народ по някви предмети които ще са без оценка понеже ние сме клас който е супер разхайтен и не ходим много на даскало а без оценка се оставя 4овек койтоняма 50 % присъствие по предмета или ня,а оценки зада го оформят а това означава че у4еника ще може да бъде счетен за з изкарал срока 4ак когато изкара изпита по съответвния предмет който мисля че е пред комисия и е в началото на 2рия срок .
    който търси - намира . ^^

Повече от фен Аватара на c0ci
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    ме предполагам питаш за 1 срок,толкова ли не можеш да говориш с госпожата да те изпита?
    Не сме в много добри отношения с нея Иначе ако не се справи някой на изпита остава като оценка за срока или..?

И аз да попитам нещо в тази тема, ако няма проблем..

А какво става ако не съм направил класната по литература? Беше днес, а до крайния срок за изпитване няма как да я направя. Казаха ми, че не може без да съм я правил. При положение, че имам 4 оценки, които оформят точно 4.

^^ Щом не се разбирате, по-добре говори с класната си тя да говори с нея.По-приемливо е да ти оставят 2ка за срока, отколкото да си без оценка.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Чирпан
    Цитирай Първоначално написано от Hiph0pgirl
    Насрочват ти допълнителна срочна сесеия за оформяне на срочна оценка от комисия + класен..
    Но за виси пак от ситоацията..
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Цитирай Първоначално написано от Hiph0pgirl

Голям фен Аватара на FantaMen
    Пред комисия както казаха по горе... Ако не я изкараш мисля че се явяваш втори път ако и тогава не направо полагаш изпит за цялата година независимо от оценката 2-ят срок!!! Ако имаш 2 за срока нито изпит нито нищо но без оценка не на добре... Ако тряя ще говориш 2 да ти остави по добре отколкото без оценка.

п.П Това което описах горе се е случвало на един от моя клас но незнам дали за други училища е така защото това ни беше специален предмет в Механотехникум
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си