.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от PuFfyy
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Нищо не разбрах,майна
    Харесала някакъв от селото на приятелката си и му писала мръсотийки в скайп.Обаче го излъгала, че е на 14, а всъщност е на 12. Той разбрал и й се разсърдил, а тя сега е на път да си среже вените от мъка.
    Чатна ли?
    Като сте решили да се подигравате по добре не пишете
    Мнеее, ни ти се подигравам.Просто обобщавам с две изречения какъв ти е проблемът.Друг е въпросът, че и на теб самата, като го четеш, ти звучи глупаво.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    MoHTaHa
    Не разбрах кой знае колко темата ти,но от това което разбрах се съгласявам с едно от мненията,че такива връзки нямат бъдеще 100% !!

олелелеле ти на 12 още за първата целувка си мислиш каде са захващаш с 16 годишни.. Трябвало е още от началото да му кажеш че си на 12 изобщо да несе влюбваш "все повече и повече, с всеки изминал ден"

Загубено и глупаво дете си... Ще дойде време надявам се, когато ще осъзнаеш, че емоционалните обвързвания не се правят така и това е самовнушение, което правиш. А факта, че си на 12... Ти какво очакваш той да реагира по друг начин ли?! Той наближава пълнолетие, а ти си лапе още. И също така си набий в главата, че връзки от разстояние няма!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Child's love... Каквото и да ти кажа, няма да ми повярваш: че е безсмислено, че тепърва ще срещаш хора, които да харесваш, че след 2 години ще се смееш на това (ако въобще го помниш). Не мисли за това. Разсейвай се с нещо - знам, че вас малко ви ограничават с Наруто и други японски извращения, но можеш да си докопаш Loony Toons отнякъде. Ще ти подейства по-разведряващо от интериора в банята.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не знам,ама на 12г. да имаш горещ чат,тва ме ужасява и не ненормално,като ви гледам явно малките сте по палави от нас по големите,и в даскало същата работа пикли 6 клас тичат зад гъза на едно момче от моя клас,не се виждат че още не могат да си избършат млякото от устата ама по момчета тичат,не знам просто нашите деца след време кво чудо ще са,направо ме е страх да си го помисля ти на 12 имаш горещ чат,а кво говорим като станеш на 16-17,сигурно гола ще те гледаме в нета, земи наблегни малко на учението н ена батковците

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    Епа има и други, пък ти му се извини, но не вярвам да тръгне с толкова малка. Това е едното пък и разстянието е другата причина.
    Съгласна съм..
    Все пак той не е едниствения,който ще срещнеш..А и си още малка за гаджета..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    1) Че за 21 дни не си го забравила не е голяма трагедия.
    2) Защо пък да не можеш да му се обадиш и да му се извиниш, направи го и може би имаш шанс още да го спечелиш

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Child's love... Каквото и да ти кажа, няма да ми повярваш: че е безсмислено, че тепърва ще срещаш хора, които да харесваш, че след 2 години ще се смееш на това (ако въобще го помниш). Не мисли за това. Разсейвай се с нещо - знам, че вас малко ви ограничават с Наруто и други японски извращения, но можеш да си докопаш Loony Toons отнякъде. Ще ти подейства по-разведряващо от интериора в банята.
    +

Ти пък къде си се надявала 16 годишен батко да тръгне с 12 годишна пикла Жалка картинка.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Практика ,батка-спираш да лъжеш в бъдеще
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    браво искаш да тръгваш с него пък отначалото почваш да го лъжеш

Как да изтрия темата ?
    Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    не можеш да я изтриеш!!!!

Цитирай Първоначално написано от Linns
    А какво те чака като станеш на 14-15-16-17-18........
    наркотици, барове и мощно ебанье!

деЦки работи..
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    не можеш да я изтриеш!!!!
    мечтай си
    Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Според мен заради годините е проблема. 4 години погледнато реално не са никак много, но точно в този случай си оказват влияние... Ти си си дете още, а пък той е в точно такава възраст, в който само секс му се върти из главата... Нали се сещаш, че дори да бяхте тръгнали щеше да дойде момент,в който той ще си поиска своето и ти какво щеше да правиш тогава? Щеше да си легнеш с него само за да не те зареже... По-добре че е станало така. А и другото което е - разстоянието. Няма невъзможни неща ама специално на вашата възраст едва ли ще съумете да запазите връзката си и да се борите за някакви неща...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    1) Че за 21 дни не си го забравила не е голяма трагедия.
    2) Защо пък да не можеш да му се обадиш и да му се извиниш, направи го и може би имаш шанс още да го спечелиш
    Нали се сещаш, че тя едва ли има смелостта да му се обади.. 12 годишна. Влюбила се в скайп. Пикла, режи си вените и не ме занимавай с проблемите си!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Катинар по желание на автора.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си