.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 101

Hybrid View

Супер фен Аватара на fuckme
    Зависи на колко години сте. Ако е малък - сигурно ще го е срам повече и ще се държи свито около теб. Ако говорим за по - големи момчета, над 15 или 16 примерно, просто ще си проличи по държанието му, ще те гледа, ще ти се усмихва, ще говори с теб, ще ти пише, ще ти прави някакви намеци уж на бъзик и така. Принципно би трябвало да можеш сама да се усещаш, аз винаги разбирам когато някой ме харесва или когато харесва някой друг - може би е и въпрос на опит, тука вече не знам.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Ами то и аз се чудя дали едно момче ме харесва значи той е доста отворен бих казала че всички го определят като сваляча и вчера бяхме стая до стая и той ме зяпаше и ми се усмихваше , а след това нещо си шушука с най-добрият си приятел и гледаха към мен и по едно време се сборичкаха взех да гледам към тях и приятелят му ме видя и веднага му каза и той погледна към мен и ми се усмихна пък и също имам една любима фраза която той казва и се разсипвам от смях и винаги когато ме види все я казва и следи каква е реакцията ми и ако види че съм усмихната и той ми се усмихва има къде къде по-хубави момичета от мен,но с мен се държи различно примерно те кажат нещо и той повтаря или им отговаря и такива пък аз един път се изложих като казах една глупост и нищо само ме гледаше усмихнато и толкова и та мисълта ми е дали ме харесва??? Между другото той е 7 клас а аз съм 6 .

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Майчице
    Вие ако съдите дали някой ви харесва по това дали ви гледа... е, давам ви пример - веднага.
    Аз постоянно се усещам как зяпам едно момче от моя клас, което седи в средата на класната стая. Няколко пъти се е случвало да ни се засекат погледите, но нито аз го харесвам (просто е на средата на стаята, а аз на последния чин, нормално е погледа да ми спира на него когато се обръщам напред), нито той (има си приятелка).
    Това кой кого гледа няма абсолютно никакво значение, стига сте си въобразявали.

Има едно момче в класа ми дето като излезна на дъската имам чуството че ме зяпа постоянно!! PLSS HELP MEE!!!!
    ПС извинявай, че писах на EN сори.
    Последно редактирано от $wээt_angэl : 01-06-2012 на 10:31

Andjela
    Guest
    zdr. i az sam kato teb kogato izlezna na daskata imam 4ystvoto 4e me gleda ama ne v kosata a v zadnika i mnogo se sramyvam i se provalqm

И аз харесвам едно момче от класа ми и понякога (всъщност доста често) , когато се обърна към него виждам, че и той ме гледа и погледите ни се засичат за няколко секунди и е невероятно. Но ме е срам да го заговоря и не знам какво да правя, защото ако се окаже, че той не ме харесва ще ми стане много неудобно и до 12 клас ще е така. Дайте ми някакъв съвет...!!!

Здравейтеее >.< Зна4иии и аз имам нужда от помощ :{.
    Харесвам едно мом4е от моето даскало,което е на 16 години,10ти клас,а аз съм 8ми наа 14 ;д .Всяко междучасие,когато погледна към него той ме зяпа ии ми ставаа някакк гадн0 ;д защото ме е срам от него.Единн път бяхх седнала на една пеика в даскало самаа и тои седна до мен но нищо не стана ;д смисъл погледна към мен,аз естествено него не го погледнахх защото бяхме мно0оо0го близо един до друг иии това е общо взетоо.
    Искаммм да ми кажетее дали според васс тои мее харесваа ;ь ахх btw той си има приятелка ,но тя не е от нашия град. ;д

Стани част от еБългария в eRepublik -хитът в онлайн игрите
    Помогни на България да изпревари Сърбия(2383, Румъния(13026), Македония(10731)..
    http://www.erepublik.com/en/referrer/mrpazuzo

Моля , ви помогнете ми ... )

Харесвам , едно момче от моя клас .. То беше гадже с една от най-добрите ми приятелки , но скъсаха ;((

И сега , когато последна към него той винаги ме гледа ( не точно винаги , но в повечето случаи ) , но момичето с което стоя е най-добрата му приятелка ( и не съм , сигурна , дали харесва нея или мен ) .. в часове , щом го последна и той ме гледа винаги чака или аз или момичето с което стоя да го погледне за да почне да прави някакви смешни физиономии или да се базика с мен ( като прави някакви физиономии ) .. Попринцип , не ми изглежда срамежлив . Закача се с мен и по време на дск и по време когато излизаме .. Но не си пишем често в фб или скайп ( и се чудя дали това е проблем ) ??

Моля ви , кажете ми вашето мнение .. Дали той ме харесва , или просто ........... ( неззнам );дд

^^

Red face Въпрос

Как да кажа на момче, че го харесвам... С една година по - голям е от мен... Но пък си говорим смеем с него във всеки възможен момент... ако не ни се скарат, разбира се !!!
    Но просто как да му кажа тъкмо сме в примирие от 3 месеца., не искам точно сега да си разваляме приятелството!
    Моля ви, пишете и помагайте...

Of momicheta znaete li kakvo shte vi kaja , vsichkite momcheta na vuzrast 12 - 17 sa ot tipa ( izvinqvam se za izraza )` Debna da Ebna ` Oshte edin put se izvinqvam ! Kakvo kato momcheto koeto haresvate vi gleda v chas ? Da i az xaresvam veche ot blizo 4 meseca edno momche ot moq klas , toi se obrushta neprekusnato nazad za po 3 - 4 sekundi da me vidi , no kogato az go pogledna ili moite priqtelki , toi vednaga se obrushta napred . Nqma otkude da znate dali vi haresva momcheto ako sami ne go popitate ili ne popitate nqkoi negov dobur priqtel na koito vie imate doverie. Az nqmashe kogo da popitam , zashttoto principno sum lekoo sramejliva , da govoreh si s nego , biehme se edin vid , sushto taka se i obijdahme , no sled 30 min kato mu kaja da mi dade nsh ili az da mu dam i si govorim otnovo . Mislq che naistina edin vid se bqh i vse oshte sum vlubena v nego , nooo tva e polojenieto , az veche jiveq v Shveicariq , a toi si jivee v Bulgariq Takache nedeite da se pritesnqvate da si govorite s momcheto koeto haresvate , taka samo shte go opznaete i toi vas ))

Голям фен Аватара на slimbo
    Съжалявам , че ползвам тази тема , но искам да попитам мислите ли , че ако едно момче те зяпа още като влезнеш в залата после се опита да те заговори , а като те види с гадже както си се хили обръща физиономията ,но после когато по случайност на съдбата се окажете заедно някъде , но той е безразличен та мислите ли , че може да има интерес поне малък? Сори , ако не се разбира разказа ми

Здравейте и аз изкам да ви попитам... Харесвам едно момче с една година е по-малък от мен мисля че и той ме харесва по причините че постоянно се закача с мен усмихва ми се когато говоря с някой той моментално се намесва харесва ли ме или е досаден изкам ви съвет защото немога да определа кое от двете е,....

Голям фен Аватара на nor4eto99
    може би те харесва...

◇Girlpower◇
    Guest
    Sega sym v nov klas zashtot sym veche v gimnaziq... haresvam edno moche ot moq klas i vseki chas go gledam, vinagi kato go pogledna toi gleda kum men, misleh che me haresva no kato go zagovorq toi po nai burziq nachin preklyochva razgovora. Edin negov priqtel kaza che iskal da si pishe s men .. ama vinagi az mu pisha purva vsichki vuprosi zadavam az. Mnogo sym oburkana!

Наведи се и ако ти го навре отзад, начи ставаш.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:

1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
    2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
    3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
    4.Месецът ти на раждане
    5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
    6.Напиши името на човек от същия пол като теб
    7.Любимото ти число
    8.Калифорния или Флорида
    9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
    10.Напиши желание.

Отговорите:

1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
    2.Ако си избрал:
    Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
    Черен - Ти си скромен и агресивен.
    Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
    Син - Ти си човек със спонтанен характер.
    Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
    3.Ако инициалът ти е:
    А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
    Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
    разцъфне.
    С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
    4.Ако си роден през:
    Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
    влюбил в този, който не си очаквал.
    Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
    Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
    Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
    откриеш сродна душа.
    5.Ако избереш:
    Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
    промени и ще се радваш на тях.
    Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
    направи всичко това, но може и да не го разбереш.
    6.Това е най-добрият ти приятел.
    7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
    8.Ако избереш:
    Калифорния - Обичаш приключенията.
    Флорида - Романтична душа си.
    9.Ако избереш:
    Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
    Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
    10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!

УСПЕХ!!!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    По държанието му.
    Точно определен начин надали има, но просто то ще си проличи - дали по действията му, дали по думите му и така нататък.

Голям фен Аватара на s40t4
    Бати малоумния въпрос.. ти акъл нямяш ли???

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

И аз имам същия въпрос .
    От скоро харесвам едно момче от нашия клас (ще ползвам само първата буква от името). Та ''Д'' има странно поведение.
    Той преди ходеше с една от нашия клас и сега само се закача съсъ всички момичета когато му е скучно но ми прави впечатление че когано вчера например едно момиче го ядоса той и изви ръката .При мен е различно.Той се закача със абсолютно всички но с мен по-рядко. Вчера Се закачи с моята най-добра фр.Аз не играя с тях -не тичам по коридорите и тн. Е все пак сме 7-ми клас е нече не ме е викал да играя с тях.:d Е добре но онзи ден нещо се заиграхме с още две приятелки и той и там едната много силно го удари с учебника и той ги подкара и двете на ред с една линия а мен все ме пази не само в този случай ами винаги. И друго вчера ме преместиха за един час и сенях на задния чин зад него.Направи ми впечатление че се обърна на няколко пъти но аз се направих че гледам в учителката.Винаги увещава своя приятел по биология да седят зад нас с приятелката ми и той сяда зад мен -не е заради преписване или нещо такова защото никога за нищо не ме пита.И В лабораторията вчера ние с преятелката ми направихме експеримента по биология ,той дойде да види и после незнам какво стана аз исках да отида да им помогна там на тяхната група ама нещо като тръгнах назад се съпнах в балатома и той застана зад мен и ме хвана и се затепках като само му викам извинявай и така повече от 4-5 пъти той само каза за нищо бе и се усмихна.Аз като го погледна само се смея -та въпроса ми е -той е отворен а аз не съм кой знае каква красавица а пък него го харесват всички момичета в класа и не- само.Дали има шанс той да ме харесва ?

ето отговора ми за malka_shmatka еми много ясно че те харесва ама явно не му е приятно да го разнасат насам натам

или той/тя ще ти го каже.. ама то главно си личи по държанието... :П

Аз също искам да питам по-опитните по тази тема. Ето и моята история. Наскоро се преместих в нов квартал далече от моето училище беше ми много тежко, защото трябваше да съм далече от моите приятели на които МНОГО държа.Започна новата учебна година и аз се запознах с моя нов клас .Има няколко момчета за които имам съмнение, че ме харесват. Единият да го наречем А е горе долу умен наравно е с мен може би аз съм малко по-напред от него и само ние двамата сме с добри оценки. Не знам дали ме гледа не съм обръщала внимание, но ми се усмихва пуска ми шеги и веднъж едно друго момче да го наречем У ми взе нещо,за да се направи на интересен мен не ме интересуваше знаех ,че ще ми го върне и Б отиде до него и се опита да му го вземе за да ми го върне нещо се сборичкаха и ми го даде. Трето момче да го наречем С ми прави смешни физиономии постоянно ме пита Как си? прегръща ме шегува се ... идва до мен и пипа ми косата пита ме какво и слагам ... . Има и още един ,но него не мога да го опиша всеки път е с различно отношение към мен един път аз седях пред неговия чин и бяхме в час той ми пишеше един път ми пишеше по гърба . Друг ми каза обичам те ела да те разцелувам някакви такива неща но аз го приемам като шега. Въпросът ми е ако ме харесват въпреки ,че повечето хора го потвърждават какво да правя. Не мога да съм всеобща а и всички те са приятели. Аз съм на 15 те са от моя клас.

Повече от фен Аватара на sexy15
    Цитирай Първоначално написано от Kari:* Виж мнението
    Аз също искам да питам по-опитните по тази тема. Ето и моята история. Наскоро се преместих в нов квартал далече от моето училище беше ми много тежко, защото трябваше да съм далече от моите приятели на които МНОГО държа.Започна новата учебна година и аз се запознах с моя нов клас .Има няколко момчета за които имам съмнение, че ме харесват. Единият да го наречем А е горе долу умен наравно е с мен може би аз съм малко по-напред от него и само ние двамата сме с добри оценки. Не знам дали ме гледа не съм обръщала внимание, но ми се усмихва пуска ми шеги и веднъж едно друго момче да го наречем У ми взе нещо,за да се направи на интересен мен не ме интересуваше знаех ,че ще ми го върне и Б отиде до него и се опита да му го вземе за да ми го върне нещо се сборичкаха и ми го даде. Трето момче да го наречем С ми прави смешни физиономии постоянно ме пита Как си? прегръща ме шегува се ... идва до мен и пипа ми косата пита ме какво и слагам ... . Има и още един ,но него не мога да го опиша всеки път е с различно отношение към мен един път аз седях пред неговия чин и бяхме в час той ми пишеше един път ми пишеше по гърба . Друг ми каза обичам те ела да те разцелувам някакви такива неща но аз го приемам като шега. Въпросът ми е ако ме харесват въпреки ,че повечето хора го потвърждават какво да правя. Не мога да съм всеобща а и всички те са приятели. Аз съм на 15 те са от моя клас.
    Извод С е педераст.

Повече от фен Аватара на sexy15
    Отиди при него да се запознаете ако започне да фъфли значи те харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си