.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

Да майче е на 15 години днес пак го видях и продължава да ме гледа откъде позна че е на 15 години ? И за powerrr той постояно ми превлича вниманието той кара колело и прави всякакви трикове с него докъто гледа мен и ги прави пред мен и с него не се познаваме.

При мен е много различно. Аз съм много срамежлива и ме е срам да отида да говора с него . Всеки ден си пишем в Скупе , а в училище съм забелязала , че много често поглежда към мен и когато види че и аз го гледам си задържа погледа към мен . Много бих искала да разбера дали има някакво привличане ..

П.С. Съжалявам за тъпия ник,правила съм го преди около 3-4 год. )
    Значи не я съдете "то човек сам го усеща" ,отстрани е по-лесно ,и аз веднага разбирам някой като харесва моя приятелка,примерно,но не мога да разбера момчето,което харесвам,дали ме харесва също.
    На мен ми е интересно как да му съобщя ,че го харесвам? Дали въобще да го правя?

А колкото до твоя въпрос,другите са прави,наистина ако те гледам много и се усмихва те харесва,но може въобще да не те поглежда и пак да си те харесва,поне малко,тайно..момчетата са от друга планета

Red face

Впрочем за всички-това, че ви заглежда по коридорите,усмихва ви се мило и ви прави други намеци е хубаво.Но човекът не ви познава,дайте му тази възможност Заговорете го,ако не го познавате,момичета Сприятелете се ,във всеки случаи не се променяйте!Той ви е харесал такива,каквито сте и няма нужда от промяна (няма нищо лошо да смените прическата и да го питате добре ли изглежда )
    Когато го опознаете по-добре ще сте убедени в намеренията си,ще намерите общи интереси и ще сте сигурни,че ако му предложите няма да разправи на цялото даскало Успех! (Пожелайте и на мен също

Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:

1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
    2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
    3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
    4.Месецът ти на раждане
    5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
    6.Напиши името на човек от същия пол като теб
    7.Любимото ти число
    8.Калифорния или Флорида
    9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
    10.Напиши желание.

Отговорите:

1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
    2.Ако си избрал:
    Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
    Черен - Ти си скромен и агресивен.
    Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
    Син - Ти си човек със спонтанен характер.
    Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
    3.Ако инициалът ти е:
    А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
    Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
    разцъфне.
    С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
    4.Ако си роден през:
    Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
    влюбил в този, който не си очаквал.
    Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
    Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
    Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
    откриеш сродна душа.
    5.Ако избереш:
    Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
    промени и ще се радваш на тях.
    Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
    направи всичко това, но може и да не го разбереш.
    6.Това е най-добрият ти приятел.
    7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
    8.Ако избереш:
    Калифорния - Обичаш приключенията.
    Флорида - Романтична душа си.
    9.Ако избереш:
    Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
    Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
    10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!

УСПЕХ!!!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Показваш му цица и ще разбереш...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

kak da razbera dali me xaresva edno mom4e .Toi e ot moq klas i me gleda malko stramno i po tova si misla 4e me haresva moite priatelki mi kazvad da go popitam s belejka no neznam ako odgovari "ne" . Neznam kak da razdera dali me xaresva lil ne.Molq vi pomognete mi blagodariq predvaritelno

Smile

zdraveite ! az haresvam edno momche mnogo to prizna che ima simpatii kam dve momichet ednoto ot koito sum az , no mislq che sus men se durji po vnimatelno a s drygoto momiche po estestveno, otpyska se i se ligavi .. tq e po golqmata i mislq che poradi tazi prichina shte predpochete neq .. neznam kakvo da pravq strashno mnogo go haresvam .. kajete nqkakav svet ?!? {}

Red face Как да разбера дали едно момче ме харесва?

Ами според мен започни да му пишеш в скайп . пиши му нещо от сорта : Здравей , как си , какво правиш и т.н. и след това като започнете да си пишете ти ще се престрашиш и той ще се престраши и ще започнете да си пишете по - умело. Накрая го попитай кой харесва и той ще ти отговори. Не се притеснявай няма нищо смешно в това , някой от приятелките ми и аз сме го правили ! Това е моето мнение

Здравейте при мен положението е странно. Чудя се дали едно момче ме харесва с него се познаваме от 2 години и беше най-добрия приятел на брат ми, та преди 2 дни докато си чатехме той ме попита дали си имам гадже аз му казах че нямам и го попита защо ми е задал този въпрос а той ми каза че знам защо, а аз му отговорих че все още не се сещам, след което той ми каза "ами щом те питам", а аз така и не разбрах дали ме харесва или просто се базика .
    П.П. Той има славата на женкар и само се прави, че харесва някое момиче след което го зарязва. Та ми е много трудно да разбера дали наистина ме харесва. Моля ви помогнете ми. Благодаря предварително .
    Последно редактирано от alekska99 : 09-26-2012 на 17:03

zdraveite..haresvam edno momche ot moq klas predi ne si govorehme no sega stanahme mnogo blizki postoqnno si govorim biem se zakachame se toi me gleda mnogo chesto..vsickite mi priqteli mi kazvat che me haresva no ne znam..nemoga da go pitam zashtoto me e strah da ne si razvalim priqtelstvoto ako kaje che ne me haresva..nemoga da popitam nikoi negov priqtel zashtoto toi ne spodelq na nikoi...bqh go pitala koq haresva toi kaza che si ima gadje i mi kaza imeto no az posle razbrah che tova momiche ne e ot nashiq grad a ot Varna toi dori ne q poznava a nqma kak da e druga mislq che me e izlugal...iskah da vidq neina snimka no toi kaza che vchera q e istril...stavat mnogo suvpadeniq no ne sum mnogo sogurna che me haresva kakvo da pravq i kak da razbera sus sigurnost

Харесва ли ме?

Здравейте.Ако на някой му се е случвало същото/подобно нещо да ми каже какъв е бил резултатът.Най-добрата ми приятелка настоява,че едно момче ме харесва и понеже е много любопитна го попита и отговорът му беше "ДА,но няма да и кажа" след това едни мои т.н "неприятели" го попитали и той казал "НЕ" та в момента не знам какво да си мисля при положение,че никак не ми е безразличен.Помогнете ми моля!

Амии..ето го моя случай ;д Само първо да кажа че съм на 12г.,нямала съм гадже и не съм се целувала. (не ми се смейте,просто не прибързвам,не съм като другите).Харесвам едно момче от нашия клас,често се зарибяваме,и ми хвърля някой поглед от време на време.Харесвал ми е снимки дори ;Д (о.О) Като бяхме на боулинг той ме извика,мълча,мълча и мина всичко..но не ми предложи :/ .. Нищо не каза.Почувствах се странно.Как да разбера дали ме харесва?Той се закача и с други момичета,това най много го мразя ;( .. Съвет?Да му призная;да кажа на най-добрия му приятел?Моля ви кажете..

Kittylover
    Guest
    Моля за ПОМОЩ!! Харесвам момчето до коетоо седя в час. Постоянно се смеем. Гледаме се неловко. Не е ставало никога дума за харесвания. Но е мн готиин. Как да се съберем и двамата сме срамежливии!

Преди време харесвах едно момче и една вечер се прибирах той беше до асансьора аз затварях вратата и той ми намигна аз се преместих в друг квартал и той си намери гадже аз го попитах по фасебоок дали ме харесва а той каза че не е вярно сега пак се преместих в предишният апартамент и една вечер го видях пред входа с едно момче аз бях с две приятелки и той започна да се закача с една от мойте приятелки и започнаха да го гонят аз не исках но още си мисля дали ме харесва

Zdraveite ami ima edno momce koeto e mnogo sladko i az malko go haresvam sramejliv e i samo mi se usmihva zabelqzah ce me gleda stranno po mnogo mil nacin a sam go vijdala da se darji stranno s drugi momiceta pred men e razlicen za6itava me darji se gadno s priqtelkata mi a s men mnogo mnogo milo! e haresva li me spored vas :*
    Последно редактирано от Kelly Kelly : 10-06-2013 на 13:12

kelly kelly - spored men shtom se durji taka te haresvaa a stavali i ti da dadesh mnenie na moqta istoriqq

iveto_99
    Guest

iskam da mi kajete dali to va momche me xaresva ? mn sam obarkana

ima edno momche malko po-golqmo ot men vsqko mejduchsie me gleda daje edno momche ot negoviqt klas mi kaza che toi me xaresva no neznam mn mi xaresva tova momche no neznam kakvo da pravq ???

borko1313
    Guest

Unhappy помощ

хора искам да разбера дали едно момиче ме харесва. но имам проблем. и той е че едно друго момиче ме харесва но аз сгафих и казах на приятелите си . сега никой не ми казва дали ме харесва .Помощ.

anna123
    Guest
    има едно момче, което два дена подред ме вика да го гледам как играе мач. След това ме пита дали е хубав и дали си го харесвам. А когато аз го попитах той каза че не ме, а постоянно ми пише.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си