.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

При мен е много различно. Аз съм много срамежлива и ме е срам да отида да говора с него . Всеки ден си пишем в Скупе , а в училище съм забелязала , че много често поглежда към мен и когато види че и аз го гледам си задържа погледа към мен . Много бих искала да разбера дали има някакво привличане ..

П.С. Съжалявам за тъпия ник,правила съм го преди около 3-4 год. )
    Значи не я съдете "то човек сам го усеща" ,отстрани е по-лесно ,и аз веднага разбирам някой като харесва моя приятелка,примерно,но не мога да разбера момчето,което харесвам,дали ме харесва също.
    На мен ми е интересно как да му съобщя ,че го харесвам? Дали въобще да го правя?

А колкото до твоя въпрос,другите са прави,наистина ако те гледам много и се усмихва те харесва,но може въобще да не те поглежда и пак да си те харесва,поне малко,тайно..момчетата са от друга планета

Red face

Впрочем за всички-това, че ви заглежда по коридорите,усмихва ви се мило и ви прави други намеци е хубаво.Но човекът не ви познава,дайте му тази възможност Заговорете го,ако не го познавате,момичета Сприятелете се ,във всеки случаи не се променяйте!Той ви е харесал такива,каквито сте и няма нужда от промяна (няма нищо лошо да смените прическата и да го питате добре ли изглежда )
    Когато го опознаете по-добре ще сте убедени в намеренията си,ще намерите общи интереси и ще сте сигурни,че ако му предложите няма да разправи на цялото даскало Успех! (Пожелайте и на мен също

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си