- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аз дебела ли съм?
Аз съм мъжко 1.80 м и тежа 62кг. Може да ме изнесеш......
ACϟDC
Еми кат ти се появи самочуствие ще спеш да питаш по форумите дебела си съм незнам си кфо си. Търсиш ли някои да ти направи комплимент че неси дебела щото ти липсва самочуствие
неиска да просвучи като заяждане !
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
Аз дебела ли съм? Питам щот тежа 68 кг, висока съм 1.68м и съм на 12 години.![]()
![]()
Aз съм на 13, висока съм 154 см и тежа 45 кг.
Виж .. за 12 годишно момиче което е 68кг това са много! Но ти си също и висока 168. Според мен на външен вид си малко над нормалното :]] / За диетите си още малка ако започнеш още сега да се подлагаш значи до 15 год. ще бъдеш кожа и кости :[[ такаче според мен трябва да наблягаш по често на спортовете от колкото на диети. Това е моето мнениеНадявам се някак да съм помогнала
![]()
Изказа се...Първоначално написано от TheNewReligion
То ако е мускулна маса, то тя трябва да има 38-40 ръка пхах...
Мускулната маса не се натрупва само в ръцете... ://Първоначално написано от TomR
Иначе аз мисля че като цяло за 12 годишна си доста височка, а тва до някъде компенсира и килогрмите. Наистина при някои хора кокалите са по-тежки или имат повече мускули...доста са си факторите, не може да се определели точно колко трябва да тежи човек, който е висок еди-колко-си см...нали си знаете-всички сме различниМацко, не се шашкай толкова кво ти приказват другите, ако ти си се чувстваш добре-няма проблеми. В претивен случай просто направи нещо по въпроса
![]()
продалжавай да спортуваш ...![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
Това е защото самите кокали тежът...Първоначално написано от GD95
![]()
не съм те виждала ,немога да ти кажа дебела ли си ( както и никой от писалите по тази тема,на които само устата им много знае) Всичко зависи от това как се намираш ти самата и харесваш ли се, ако наистина нямаш мазнинки и такива излишни неща ,фитнеса и спорта няма да ти смъкнат килограми
но все пак си спортувай, укрепва както самото тяло,така и организма ти
![]()
Бе кво не е ... тя КИТ направоПървоначално написано от Glamm
![]()
![]()
бъзикам се, пълничка си малката! ГЕН Е, НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРОМЕНИШ
vsichkii, osven men, sa tupii !
Ако много спортуваш наистина може да е мускулна маса апак и ако имаш и тежички кости нищо чудно. Всеки си е индивидуален, познавам момичета които се тъпчат троино повече отколкото най-голямата дебелана в класа ми ама пак са 40 кила. Все пак моя савет е не почвай здрава диета ще сасипе имунната ти система и може да ти се отрази за цял живот. Не си налагаи да ядеш нещо, по скоро си кажи няма да ям туи, туи и туи. Спри хамбургерите,дюнерите, пиците, баничките и т.н. задължитено. И ако спортуваш яко поспри се защото е вазможно и там да е проблема. В краен случаи отиди на диетолог да ти пусне някакви тестове. 70 килограма не са нормално тегло за 1.70 височина. Аз съм 1.70 апък тежа 53 и строго се ограничавам - дюнер или хамбургер не съм близвала от близо година.
Надали си дебела. Аз самата съм 1.62 и тежа над 62 кг и съм нормална към пълна, никой не ме е наричал дебела, не се треса като ходя, по Физе съм една от най- добрите, имам яки мусколи на ръцете и въобще тялото ми е едро и стегнато, така че сигурно при тебе е същото. Блазе ти за височината![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
броят ми се ребрата буквално,за другото няма да коментирам и съм 55 килограма.килограмите стоят различно на всеки.аз примерно имам дебел кокал,иначе щях да съм 40 сигурноПървоначално написано от filmimilmi
![]()
значи според тоята логика когато стане на 15 ще 100 кг. така ли.Първоначално написано от britzy
и децата могат да предприемат диета и не е твърде малка за това,напротив в пубертета е по-лесно да надебелееш или отслабнеш
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Първоначално написано от vikinka9
![]()
![]()
това може да е така ,но само в случая когато си висок.Първоначално написано от gabrielich
ако расте така извинявам се ,но ще стане мутантПървоначално написано от iceangel
ам.. може както казват "да има тежък кокъл" момичето :P така че не се притеснявай много много. Първо ти сега растеж. В това положение диетите не са за препоръчване. Както казаха другите преди мен - продължавай да спортуваш активно и се храни здравословноПървоначално написано от filmimilmi
![]()
еми малко си ниска и .... но я по добре дай снимка да видим ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ми не винаги килограмите определят това дали ти си дебел или не.Но ако зададеш въпрос от тоя сорт без снимка не мисля че някой може да ти каже.![]()
Първоначално написано от c0raline
ам пробвай с www.prikachi.com ... :P
До преди три години нещата при мен стояха по същия начин и даже малко по-зле. На мен килограмите наистина не ми личаха и не ми го е казвала само майка ми. Когато бях 65 кг и казах на бфф-то си ми беше нужен половин час да я обедя, че не лъжа. Е аз все пак много се тормозех и исках да отслабна затова започнах да спортувам много(по 2 часа на ден) и започнах диета за три месеца отслбнах и станах 49 килограма(ся още съм си толкова,при мен нямаше възвръщане на кг), а почти не ми личеше, че съм отслабнала толкова многоТака, че ако искаш да отслабнеш продължавай да тренираш усилено и започни да се храниш здравословно
![]()
![]()
Такааам....доколкото успях да те тазбера ти тежиш много, а в същото време не изглеждаш дебела и спортуеаш редовно. Ами това не бива да те стряска според мен е напълно нормално щом спортуваш, по този начин ти стягаш мускулите си, което означава че си "набита" т.е. си стегната, муслулеста и това е причината да тежиш толкова. Например някои момичета изглеждат дебели, не спортуват и не тежат много, това е така защото те не са стегнати, а са "разпльокани". Надявам се че помогнах![]()