.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Зимни спортове, кой предпочитате, къде и защо ?

Zdraveite!Spodelete za vashiq lubim zimen sport, kude obichate da hodite i mislite li che sa dostupni cenite?
    Ski ili bord,kunki na led ili hokei ili puk nqkoi drug sport prez beliq sezon e vashiq favorit?

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Кънки на лед, цените са дотъпни, но въпреки това не си заслужава,защото не са достатъчно остри, не приличат на нищо... А пързалката е цялата във вода, все пак не е кънки на вода

И аз също харесвам кънките на лед. Мисля, че са много приятно занимание за свободното време и внасят приятно разнообразие в живота ни през зимния сезон.

В София има няколко пързалки за кънки, открити и закрити и мисля, че предлагат добри условия, макар че понякога са малко препълнени. А и ако човек посещава пързалката редовно е най-изгодно да си купи собствени кънки, защото тези под наем често са доста захабени или свършват номерата.

Може би и други зимни спортове като ските например биха ми допаднали, но не съм имала възможност да се науча до сега. Иначе знам, че условията на Витоша са добри за любителите на ските и борда.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Биатлон.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Любимият ми зимен спорт е ски! Скъпичък е но за спорт бих дала много пари! Иначе обичам и кънки на лед.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Страшно много обичам snowboard и ски преди карах и кънки,но претърях сериозна контузия именно от кънките и казах,че за известно време ще ги оставя на страна
    Който се цепи от колектива му го нацепват колективно

Аз карам къники на лед. Миналата година си счупих ръката обаче и сега не тренирам. Ходя на свободни пързалки с приятелки - други зимни спортове не съм пробвала. Бих искала да карам сноуборд но ми се струва доста сложно!

Харесват ми ски-алпийските дисциплини.Най-много ми харесва спускането и супер гигантския слалом.За жалост обаче няма къде да ги практикувам.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

обичам фигурно пързаляне, тръпката е невероятна
    Рядко мислим за това което имаме,но винаги за това което ни липсва!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ски.

сноуборд.преди карах ски но си счупих незнайно как на 2 места крака и...... от миналото лято започнах сноуборд.много по лесно се управлява,само по трудно свикваш че не можеш да си движеш краката но спорта си е 5+

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си