ОБИЧАМ! и съм Влюбена! Разбирате как се чувствам, сигурна съм в това! Всеки ден всички постоянно търсим начините и думите да изразим любовта към половинката си. Аз лично го правя....вече 3 години....и все още след 3 годишна връзка мога да кажа....ВЛЮБЕНА СЪМ!!! А всеки Св. Валентин е.... като подарък специално за сърцето ми , той е от дните в които съм благодарна за всичко, което имам, заради по-топлия човек, който съм, благодарение на него! Винаги на него! Този Св. Валентин, както всяка година до сега, искам да е специален....Компания Milka - шоколадите, са направили страхотен конкурс за любовно послание и наградата е наистина страхотна. Тази награда ще ми помогне да подаря на момчето ми най-хубавия празник! Който ще помни ЗАВИНАГИ!!!! За това, моля ви, гласувайте тук ilove.46 за мен и моето послание....За да стане този специален ден...още по-специален! Благодаря ви искрено....
п.с. (в линка-между milka и .bg има разстояние, понеже иначе немога да го кача в тази тема-част от правилата на този сайт, така че ако историята ми ви е докоснала и решите да гласувате за мен, като paste-вате линка махнете разстоянието, за да ви се отвори страницата :* )

От:Момичето, което знае, че любовта съществува