Цитирай Първоначално написано от na7u7y
Fancy ) пожелавам ти някой ден ....поне да се доближиш до тва, което ми се случва.....в днешни дни всичките момченца са едни позьорчета...едни имитатори и лигльовци...на 19 съм и моето поколение са мн изтърсени, обаче тва което идва след нас е една помия...някво жалко подобие.....не се извинявам, че го казвам...незнам на колко си, но ако под 18....ще видиш в кво ще се превърнат всичките ти набори, пък ако не си....още по-жалко че го пишеш тва...ако някой ден имаш прекрасната възможност да усетиш какво е връзката която имам.... ще разбереш какво е да си "на зор" всеки ден и всеки час....хахахахахахах ..."на зор" ех...жалко че наградата не зависи от мен и че тр да се гласува в инетернет... нямам лоши чувства...само съжаление

LOVE
Съжаление за какво ? Радвам се за теб че си открила нещо специално но не можеш да говориш за всичко под общ знаменал, все едно аз да кажа че вашето поколение са утайки .. ? Моля те, не искам да се заяждам с теб, но съм права в това отношение, нямаш право да говориш за всичко под общ знаменател, всеки е различен човек, с различно мнение и мисли и цели. Това, че с всеки изминат ден тийн поколението става все по ограничено, не значи че всички са такива, все пак има хора който са все още с акъла си. А и не можеш да си сигурна аз какво чуствам и мисля, изказах мнение в това няма нищо лошо нали ?