Това,че е наркоман .. какво му пречи да е свестен ? Много пъти се е случвало когато сме заедно да е бил дрогиран,но то това отдавна си му е навик и просто е се държи така сякаш не е надрусан .. забелязва се само по очите ;]] А що се отнася за това докато съм била с него да му говоря нещо против наркотиците и да го откажа .. няма как да стане пробвала съм .. той е на 23 и от 16 годишен се дрогирва,ходил е с едно друго момиче 2 години дори и тя не можеше да го откаже .. все едно на мен да ми кажат да спра цигарите .. аз просто не искам,защото си ми е навик да седна на маса и да запаля една просто ей така .. а за приятелката ми що годе се примирявам просто не искам да си съсъпва живота и да страда лично на мен ми е много по добре като сме само приятели излизаме веселим се и до там .. Видях имаше един отговор по нагоре много правилен .. и аз се чудя като виждаше какво е между мен и него .. колко съм го чакала всяка вечер в най - големите студове да дойде а той все закъснява .. не знам просто защо си го причинява,но тя си избира аз вече съм се примирила с това