- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрсче....
Малко тъпо но все пак трябва да ви питам нещо...?Приятеля ми с които ходим от 4 дена (!!!) постоянно ми казва "обичам те" но за мен тези думи са много силни за едномесечна връзка,пък камоли за четиридневна...таа и тои постоянно ме пита защо не му отвръщам на думите....ее какво да му кажа....?не го обичам смисъл това са само 4 дена познаваме се от месец но пак е малко...с какво да му отвърно попринцим му затварям устата като го целуна но вече не деиства...?![]()
![]()
![]()
Ако пак те попита кажи му истината,кажи му какво мислиш,както споделяш на нас ;]]]В една връзка,особено в началото е важно доверието ;]Иначе не се притеснявай много момчета го казват още в началото..и аз не го разбирам,но явно те мислят по друг начин ;]]
А,най-сетне свястна тема. Ами,питай го колко чувства и смисъл влага в тези думи,за да ги повтаря постоянно. Можеш да му казваш "И аз" винаги,но ако наистина тези думи значат толкова много за теб (за което те поздравявам) му обясни причината да си мълчиш,бъди искрена.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Go Girl ^^
Мн уважавам тия хора,дето не смятат "обичам те" за просто израз,щот` в днешно време май е тка .. Таа ако наистина те обича,ще те разбере![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
аууууууу.. с това "обичам те" ме обичат 346457687 ..![]()
Кажи му, че освен с думи може да ти го покаже с дела, а и му сподели своето мнение.![]()
Фак, прегорих си баничките, пък с такова старание си ги приготвих за печене.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
питай го напълно ли си сигурен ?
или аз още не съм сигурна в чувствата си и така
![]()
измисли нещо .. не е чак толкова трудно
бъди искрена
![]()
![]()
w0sh има по-важен проблем... :Д
The blood that binds us ..till death unites us
Пълна драма, рабити мечти, и лоши спомени.Първоначално написано от Lincheto
недай си боже да прегориш мусака
The blood that binds us ..till death unites us
Ясновидката каза: пусни темата още няколко пъти и проблема ти ще бъде решен!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не се сдържамПървоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
стана без да искам прото гледах TV,слушах музика,драсках,и писах в форума,нета са бъгна и цакнах 2 пати "прати" и така xD![]()
![]()
![]()
![]()
soRRy все пак
Както казах има Любов и "Любов".Някои хора явно не знаят разликата.![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Напълно съм съгласна!!!Първоначално написано от SoStarstruck