- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрсче....
Малко тъпо но все пак трябва да ви питам нещо...?Приятеля ми с които ходим от 4 дена (!!!) постоянно ми казва "обичам те" но за мен тези думи са много силни за едномесечна връзка,пък камоли за четиридневна...таа и тои постоянно ме пита защо не му отвръщам на думите....ее какво да му кажа....?не го обичам смисъл това са само 4 дена познаваме се от месец но пак е малко...с какво да му отвърно попринцим му затварям устата като го целуна но вече не деиства...?![]()
![]()
![]()
Кажи му какво мислиш по въпроса "Обичам те". Абе вие не знаете ли как се общува с хората?! Както говориш с приятелките си, така говори и с него. Нали сте "две половинки, правещи едно цяло", не би трябвало да те е срам от нещо, да има недоизказани неща и бла-бла.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
кажи му, че не си готова да му кажеш тези думи.. ебаси обичам те вече се използва като здрасти..![]()
ох така е....Първоначално написано от Iwon
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ахх .. Какво говорите .. То както някой го е измислил "Няма страсти , ебането стана като здрасти" .. Вие тук за 2 думи ми говорите .. Аз съм много против тези лиготии .. Това е силна фраза , която не трябва да се употребява както на някой му скимне .. Но повечето на нашата възраст (и по - специално момчетата) не знаят какво означава това ..Първоначално написано от tanch3t093
По темата:
Ами според мен трябва да седнете и да си поговорите .. Да му обясниш , че четиридневна връзка не може да е прераснала в любов .. Според мен .. А и на колко години си ?![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Кажи му, че е странно да обичаш истински някой когото познаваш от месец. За мен е странно.. неможе да те обича. Може да те харесва, но чак пук да те обича. Може да е силно привързан към теб.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
ми ако не искаш да му става некво гадно.. се избъзикай като ти каже "обичам те" кажи: " О, мерсии.. поласкана съм " изкарай го на бъзик!
Минава за около 2-3 пъъти.. може и повече..![]()
I don`t care .. ;] ..
Я чакай ... колко такива теми има,защото аз преди малко писах в същата?!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Е защо не бе, може да е бил влюбен в теб от преди това оО Какво толкова невъзможно има...
Иначе да съгласен съм с този който каза, че "обичам те" се използва като "здрасти" ...
Но пак казвам : не мисля, че е невъзможно, може и да те обича наистина, знаеш ли![]()
"Обичам те" тези думи могат да ти донесат голямо щастие... както и голяма мъка... Внимавай на кого ги казваш и бъди сигурна когато ги казваш....
It's too late...
е кажи му,че е още рано да му казваш толкова силни думи,който са за теб `обичам те`
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Как може да ходите като не се обичате и не сте се опознали?Тц,тц.. сами си го правите!
Попитай го дали той ти казва"Обичам те" на основанието на чувства или просто защото се чувства длъжен..
обясни му какво зна4ат тези думи за теб и предполагам ще те разбере![]()
Поговори с него..
Кажи му,че тези думи са много силни за четиридневна връзка..А и че не можеш да обиай човек,който познаваш от 1 месец..Абе кажи му това,което каза на нас![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ем Марии тай ше бъде със шаро ... нали се запознахте в диското но тфа е друг вапрос... се пак му отвърни със прегрътка целувка ... и две думи коит ме накара да кажа наа ... /няма значение на кой/ но се пак знам че връзката ви ще продължи и му кажи тези две думички [обичам те]
Първоначално написано от barrbiee
ах ти мъсница малкаа xD ти и аз мога да му кажа по телефона ма бории то таи лесно ма бас давам че ти на лицето X (както ти му казваш) не си му го казала и един път наявее докато аз преодолях това мухахахахах xD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Използвай най-старата и позната техника на ч0века ОБЩУВАЙТЕ вее ... няма да умрете от срам ако си поговоритеПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Първоначално написано от fluffy2
дрън дрън дрън ала бала ... при мен е друго мен ме накаррах да .... сс лицето Х![]()
![]()
а при вас е друго вие се обичате бе човек
![]()
а и да познавате саа повече от един месец
![]()
Първоначално написано от barrbiee
е да амаа преди туи се пак бяхме скрании от месец си говорим на спокоен тон xD
Първоначално написано от fluffy2
ахаа разбирам ... и от 6 дена ходите някаде ем браво на вас така ви е било писано !!!
йеп ..Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За 4 месеца или 4 години е нормално да те обича.
Ама за 4 дни ,хаха![]()
Това простооо е хаха ,без коментар .
Според мен това го казват лигли / лигльовци ,които само се превземат ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.