- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра
Бихте ли прости ли изневярата ?
Има такава тема .. Но все пак зависи от колко време съм с момчето .. Какъв тип изневяра е .. АБе от много неща зависи .. Ако много го обичам бих му простила в противен случай - не ...
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Не , за мен ако го направиш веднъж вече си способен да го направиш пак ,така че не мога да я простя ...![]()
--------------------------------------------------------
Има подобни теми , но отговора ми е - НЕ ЗНАМ . Ако не е с някой ,който мразя и се е случило под алкохолно опиянение ... сигурно ще простя .Ако е било умишленно ... едва ли .
![]()
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Може и да не го направи пак . Нищо не е сигурно . Прошка трябва да се дава (поне един път) .Първоначално написано от Glamm
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
До голяма степен зависи от чувствата, които изпитвам към даденото момиче... Ако много я обичам, предполагам, че ще и простя!![]()
Правил съм го два пъти това с прошката. Не с едно момиче, де.
Не е по-скоро въпросът дали ще простиш или не, а КАКЪВ ще си след като простиш. Защото доста хора имат много злоба след това и си я изливат постоянно върху човека...който ако е свестен си е направил сметката и съжаленията за стореното. Което е грубо.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Веднъж - да..И все пак зависи от изневярата..
Изобщо не ме интересува от какво зависи - НЕ !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Никога...!!! Просто съм безкомпромисна ако му простиш ще разбере че си мекошава и ще го направи пак...знам от личен опитт
Да простя...хехе непознато за мен така че...НЕ![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Никога.Независимо от кво зависи и от какво не.Ако държиш на някой,няма да ми изневериш.Ако простиш значи,че просто си глупак/глупачка,който/която се самонаранява.Защото според вас как ще си със един човек,за който не знаеш в кой момент може отново да кривне от правия път.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
защо да я прощавам, като щом го е направи значи му липсва нещои ще го направи пак..и пак.. няма смисъл
изневярата си е изневяра
![]()
I don`t care .. ;] ..
Зависи от колко време сме заедно, дали го обичам, дали съжалява, дали той е признал или съм разбрала от друг човек, как се е случило..
Да се има напредвид, че изневярата при момичетата и момчетата е различна ..
Зависи каква е изневярата. Физическа...или има и чувства? Зависи също и какви са чувствата ти към този човек. Ако смяташ, че не можеш без него - прости му, но подчертай, че втора прошка няма да има... И направи това само ако си убедена, че можеш да продължиш с тази мисъл и без страх, че това ще се случи отново.
В крайна сметка ти решаваш...![]()
Айде бе ! Ами ако си пиян или друсан ? Тогава не си с ума си т.е. не те грее много дали обичаш или не . Все старата песен повтаряте - ако държиш на някой ... Ами добре ти пак може да държиш на него , но да искаш да пробваш друго . За да не се разделите изневеряваш веднъж . Толкова . Стига другото човече да не разбере , аз не виждам проблем .Първоначално написано от miss_asi
![]()
-генерал Патон
Не прощавам!
Щом го е направила веднъж, каква е гаранцията, че няма да повтори?
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
спред мен един път простиш ли ще се продължава отново и отново,но ако найстина обичам може би бих му простила
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Принципно всеки има право на втори шанс.. Доста зависи от условията.
И все пак да сме наясно, че никой няма право да се подиграва с чувствата ми. Въпрос на уважение.
The blood that binds us ..till death unites us