- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра
зависи от изнявярата-ако проста е спал с нея без 4уства бих простила,не виждам смисъл да си развалям връзката заради една нощ.Но ако има 4уства към другото моми4е няма смисъл да продължаваме
Възможно най-тъпото и изтъркано обяснение, просто е жалкарска история товаПървоначално написано от T91
'Аз те обичам, но бях пиян/а и се изчуках с еди-кой си, прости ми...не бях на себе си.'![]()
![]()
Фейл.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
и аз такаПървоначално написано от p3tinc3t0
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Зависи.. ако е умишлено не бих простила, но бих си отмъстила :P![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
nope
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Може и така да е. За съжаление ако обичате определен човек много , ама много силно ... ще му простите не един път , а няколко дори . Това е истината . Любовното чувство затъпява разума .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
I'm better ..
Зависи от много неща - от кога съм с момчето;какво изпитвам към него;какво изпитва той към мен;каква е причината да ми изневери;в какви отношения сме били преди изневярата;как точно ми е изневерил (целувка/секс) ... и прочие,но по принцип бих простила
Всеки прави грешки ... и всеки има право на втори шанс![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ще се опитам много да простя и ще се проваля мизерно. Просто не умея да прощавам пълните предателства. Никога няма да си върна доверието в човека...И накрая все пак ще се стигне до край.
ПП. Оф, заврете си ги отзад тия оправдания: "Бях пиян/а, бях напушен/а" Егати, като се напиете си забравяте чувствата ли? Ми значи никога не са били истински. Ако ще комета да ме тресне, няма да забравя човека, когото обичам и няма да се хвърля да се натискам с някой за едната забивка. Не, ужас, ако наистина си въобразявате, че обичате тия хора, с които сте, много сте жалки!
az li4no NE[/i]
I like the way you smile and let me watch a while... I love the way you make me feel..!
-Be One =]
За тийнейджърите... Има ли изневярва, значи има привличане към друго момиче/момче. Този, който изневерява е жалък, че не го признава пред гаджето си преди това и да приключат, а гаджето трябва да се усети да отстъпи щом като тя явно вече не храни такива чувства към него.
За възрастните... Изневярата е понякога символ на доста по-сложни отношения и чувства и според мен в някои случаи е приемлива. Ако е дискретна и не повлиява семейния живот на една жена/един мъж, то не мисля, че е проблем.
Не бих се занимавала, ако не ми пука особено за човека. Ако пък връзката ни е сериозна и имаме чувства един към друг, може и да простя (стига да разбера навреме), но не бих продължила любовните си отношения с него.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ако го обичам .. може би .. ,но все си мисля , че нещо в мен ще остане разбито .. и доверието няма да го има ... и когато не е с мен ще се питам " А сега къде ли е ... ? Дали отново не го прави ? '' а една връска без доверие каква връска е .. Всичко зависи от обстоятелствата .. дано да не ми се случва , защото не знам каква ще ми е реакцията ..
Ако ходя с него повече от половин година,доста ще се замисля дали ще му простя,първо щото предполагам че до тогава ще имам чувства и второ ако му имам доверие,може би ще простя,но ако се повтори още 1 път мисля че няма да простя ще го зарежа пък той ако смята че няма да го прави повече и че ще мога да му вярвам може би ще се върна при него,но наистина до сега не ми се е случвало и нз какво е,дано не ми се случва
прощавала съм...след следващ гаф -пътя... колкото и да го обичах...няма как да търпя ,някой да ми казва 'колко мн ме обича'..а в следващия момент да е в леглото на някоя мър*а...
0т тогава изневярата при мене няма компромис..
Ако го е направела под влиянието на алкохол съм склонен да простя,но ще и го натяквам и ще и го припомням при всеки скандал... ако изневярата е умишлена НЯМА да простя...
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Зависи от човека,с който съм.,!
Ohne dich kann ich nicht sein...
Не, защото, ако простя, ще се повтаря пак и пак, и пак...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
по-скоро не бих... много зависи и с коя! .. но пак не бих му простила
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
преди си мислех, че не бих, но сега може би съм на др мнение, ако обичам човека много, вероятно ще простя
Ми не,викам да го разпоря,да му взема вътрешностите докът е жив,да му забия вилизъ у врата,д го нарежа на парченца и да го дам на мравките![]()
Естествено,че бих простила! Всеки греши, и всеки има право на шанс да поправи това,в което е сбъркал![]()